• Mona Ersdal

Kaos !

Hei...

Å bo i kaos og rot tærer litt på det skal jeg innrømme. Nå som vi pusser opp i stuene så labber vi rundt i støv og dritt og og det ligger "all over" !

Jeg skal være så glad når stuene blir ferdig men det blir en stund til....!

VI venter på at vinduene også skal bli ferdige. Vi håper å få de før ferien men pga dårlig vær så ser det dårlig ut. Vinduene produserer hos Lunden og de er avhengig av pent vær ettersom de males med Linolje maling utvendig.

Vi krysser fingrene for at det går seg til.


I stuene går det fremover. Stue 1 er tapetsert og stue 2 (spisestue) er sparklingen i gang på vegger + at taket holder på og monteres.


Jeg har malt den lille doen som før var i en okergul farge. Den har jeg malt med Kalkmaling som jeg kjøpte hos Fargerike Kvinesdal. Denne gangen prøvde jeg Jotun sin Minerals. Skal skrive mer om dette i eget innlegg. Jeg har fortsatt noen detaljer som skal på plass så skal jeg prøve å ta bilder. Det er litt dårlig lys på doen så jeg må tenke ut en plan for gode bilder 😊


Her kommer litt bilder fra stuene.

I stuene kjører vi samme Borås tapet som på kjøkkenet men i en lysere fargetone. Dette er en tapet med mye mønster så når den er lysere så føles den litt "lettere".

Tapeten har vi kjøpt hos Fargerike Kvinesdal, den er i fra Borås tapeter.

Gulvet skal rives og legges nytt men det må gjøres når begge rom er klare for gulv !

Dette rommet har samme fremgangs måte som den stuen. Lager hull i taket og stapper inn glava. Vind duk for så og fore ut vegger 5 cm og isolerer + nytt elektrisk.
På bildet under ser du utdrag hvor det har vært en dør en gang i tiden.En dør i mellom de to stuene. Man ser det på den lyse tapeten som er lik på begge sider.

Problem taket monteres.

Her ser du hvordan enkelte av bordene er buet....jeg skrev et innlegg om det.


Du kan lese om problemet med monteringer her om du ikke fikk det med deg.

Jostein snekrer og jeg maler....

Mine prosjekter om dagen er listverk på låven, takene i stuene, diverse møbler + at jeg har malt vegger og tak på den lille doen.

Jeg er ikke helt "med" om dagene så når jeg er nesten ferdig å male listene første strøket så går det opp for meg at jeg sko jo ha de hvite....klassisk hvit.

Jeg tok fargen Hvit Lin som ALLE andre lister skal være.....

TRØTT !!!!! O Yes !


Men så var det bare på an igjen og gjøre det riktig.

Klassisk hvit .....

Listene var eggehvite så ble de Hvit lin og deretter Klassisk hvit...2 strøk med klassisk hvit.

Siste , 3 strøk påføres etter spiker hull er flekket. På bildet ser det ut som det er "helligdager" men det ekke det vettu...det er glansen ettersom de er nymalt 😜


Avslutter innlegget med et bilde av en ny porsjon karmeller.....Elsker de 😋

Kaffetrakteren er i fra Smeg Nordic @smegnordic Elsker designet på den !


Karmellene finner oppskrift på under kategori " oppskrift" !


Ellers så er ikke formen helt på topp for tiden, tror jeg skal skrive litt om det en dag. Et aldri så lite "oppgjør" med meg selv....🤯


Ha en så fin dag som du kan ❣️Ta vare på hverandre.


Klem fra Mona ♥︎
0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle