• Mona Ersdal

Det er aldri så galt at ikke det er godt for noe 🙈

Været dere !!! Først og fremst må jeg bare klage litt på det ...som det skifter. Typisk Norsk vinter på Sørlandet, når snøen først kommer så går det bare noen dager så snur det om. Her på Sira har vi virkelig fått kjent på at det er kaldere enn vi er vant med i Flekkefjord sentrum, det er nesten som å være på hytta. Det fyres, fyres og fyres...veden bare forsvinner. Ovnen i huset er en skikkelig DRITTOVN med store bokstaver. Den bare spiser veden. Alle som er innom hos oss klager på hvor kaldt det er på gulvet, jeg klager på kjølen generelt. Jeg ser virkelig frem til denne vinteren er over ! Neste vinter blir det bedre for da har vi fått inn ny ved ovn og varme pumpe.

En positiv ting når det kommer til været er at vi har fått god hjelp til brøyting av veien vår for den er jo ganske lang. Faren til Bonden som leier jordene her med oss har rett som det er kommet innom og tatt bort snøen med traktoren sin og det samme har bonden selv. Det har vi satt veldig pris på ! VI skal kjøpe pappa sin snø fres men den står på hytta og vi har ikke fått hentet den enda.

Satser på at vi har fått den snøen vi sko bli tildelt i år ⛄️


Det går fremover på kjøkkenet, selv om vi har hatt litt motgang så er det aldri så galt at det ikke er godt for noe. Mens vi venter på skap og benkeplater så har Jostein lagt gulvet og begynt på dekk sider. Det er ikke optimalt å legge gulvet enda men det er blitt godt dekket så det er beskyttet under resten av arbeidet.


Vi har valgt gulv i fra Tarkett og det har vi kjøpt hos Fargerike Kvinesdal ! Det er en stavs parkett i fargen Grey Oak.
Leo tester kvaliteten på gulvet 😊

Jeg er så fornøyd med dette gulv valget !

Viktig å holde "tunga rett i munnen " 🐶

Det gledes over at det går fremover 😄

Teglen i fra Norsk - steinmiljø er i hus og den skal være på hele veggen hvor det ikke er tapet. I hjørnet skal det være hjørneskap. Hullet i kjøkken skroget venter på en skuffe front. Først var planen å ha 2 små skuffer men så endret jeg mening og bestilte en ny skuff og en ny front så linjene blir rette den veggen !

Synes du vi roter forresten ?? Ja vi gjør nok det for det blir slik når man pusser opp. Det jo bare oss det går utover 😆


Søndag er det Morsdag, min søster og meg sin første morsdag uten en mamma 😔Det blir litt rart å ikke skulle markere den dagen ❤️


Trenger du tips til morsdags gave ? Ta en titt her 🌿


Ha en fin dag 😊

Klem fra Mona ♥︎♥

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle