• Mona Ersdal

Det går fremover på kjøkkenet 👍🏻

Oppdatert: 8. mars 2019

[Samarbeid]

Allerede over en uke er gått av det nye året. Det har vært en litt hektisk periode og da forsvinner dagene. Det har vært litt ekstra fokus på nettopp det med kjøkkenet. Vi ser fram til å få ordentlig kjøkken igjen og med det mener jeg ikke at det vi har brukt til nå ikke er ordentlig men jeg savner å kunne bake litt og lage middag vi har plass til å oppbevare etterpå.

Nok om det !


Det går virkelig fremover her ! Selv er jeg glad for å endelig ha kunnet bidra mer sammen med Jostein. Jeg tar meg av alt av maling så får han flytte fokus videre på andre ting.

Jeg er endelig ferdig med å male hele taket. Fas panelen kom jo i fargen Bomull så den har jeg malt 2 strøk i fargen klassisk hvit. Jeg fikk spørsmål på Instagram om ikke denne ble levert i fargen Klassisk hvit i dagens tider og svaret på det er : JA ! Du får den i den fargen men det er spesial bestilling og koster ganske mye ekstra. Vi valgte å spare de pengene og heller ta finishen selv.

Jeg handler på Fargerike i Kvinesdal og har denne gangen valgt Lady Supreme Finish i glans 15.


Når det gjelder taket så malte jeg første strøket med kost, strøk på og dro over hele bordet etterpå. strøk nummer 2 rullet jeg på og strøk over bord for bord på langs.


PÅ bildet under ser du bordene som felles inn i mellom bjelkene.

På bildet under ser du fargen Bomull på den lille listen oppimot fargen Klassisk hvit og bordene er på plass i mellom bjelkene.Det ferdige resultatet, jeg må rett og slett si meg veldig fornøyd med slutt resultatet. Malingen har en fin flyt og veldig god å jobbe med 👌🏼Det er lenge siden jeg har brukt noe av Jotun så dette var morro. Happy ? O yes 🥰

Malings jobben ble jeg ferdig med i går. Da var rommet klar for Jostein igjen og han begynte å tapetsere, jeg hjalp til innimellom. Formen min var ikke helt på topp, hadde presset meg litt for mye.


Verdens snilleste svigerfar, Magnus kjørte til Kvinesdal i går og hentet tapeten vår. Tusen takk Magnus ❤️Vi er veldig glad i deg !


Så hva har vi valgt ?


Jo du det blir " Borås tapet " 👌🏼Samme tapet som er på kontoret til Byggeskikk senteret i Flekkefjord for de som har vært der 😁 Jeg har vært svak for det mønsteret leeeenge og nå er den tatt i bruk.

Mye mønster og ikke enkel å tapetsere, det skal sies for mønsteret passer liksom ikke helt alltid, men sånn er det kansje med noe som skal fremstå som gamle mønstre.

Mange vil nok tenke at her var det mye mønster men du må alltid huske at det er helheten til slutt som gjenspeiler resultatet. Da glir tapeten inn i rommet som den dekoren den skal være 😊
Tapeten heter "Pigkammaren " i fra Anno serien.


Det går fremover ! Kjøkkenet har også kommet og står her og der i huset.

Jeg har også begynt på vårt soverom. Det kan jeg vise mer om i neste innlegg. Er du på Instagram så kan du følge meg i storyen der eller på min Facebook side i storyen der. Jeg legger jevnt ut i fra oppussings prosessen.

Instagram : @behindabluedoor

Facebook : Behindabluedoor

Du kan i tillegg abbonere på blogg innleggene mine. Da scroller du ned i bunnen av siden og legger igjen din mail adresse. Då får du varsel når nytt innlegg er lagt ut !

Takk for at du følger 👍🏻


Ha en fin dag !

Klem fra Mona ♥︎

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle