• Mona Ersdal

Det gikk ikke helt som tenkt...

Oppdatert: 8. mars 2019

[Samarbeid]

Plutselig har det gått en måned siden jeg har blogget, dette året ble ikke helt som tenkt. Når året begynte så var vi opp giret og klare for å flytte på oss og muligens få oss "drømmestedet".

Mamma hadde blitt MYE dårligere og vi så at det gikk nedover. Det var en tøff tid...oppi det hele håpet vi at "drømmehuset" sko komme for salg så hodet sko bli sysselsatt med planlegging.

Slik ble det ikke...

Drømmehuset sko selges før jul i fjor...så ble det til over nytt år....så ble det til før/etter påske....så ble det garantert salg i Mai måned...nå er Juni snart gått ! Hvem er det som bruker så lang tid og er så omfattende ?? Jo det er det offentlige, det er et hus som selges via megler for det offentlige og det er både advokater og jurister inne i bildet. De er så treige og gir så lite opplysninger tilbake...! Sist jeg ringte fikk jeg beskjed om å ikke ringe dit flere ganger, jeg kunne ta det med megler. Megler kan ikke uttale seg så mye så det er rett og slett noe skikkelig DRITT !!!!! VI er så utrolig lei....! Men hva gjør man ikke når man har ventet i 10 måneder ? Jo man venter litt til...!


Vi har sett på mye annet i mellom tiden men vi er nok litt kresne. Vi vil gjerne ha den rette følelsen for neste sted siden vi ikke hadde tenkt å flytte flere ganger etter at vi flyttet til byen. Men nå ble det litt for "trangt" for oss her. Vi er ikke opp giret for ny oppussing om du trodde det..nei vi gjør det for at trivselen ikke er helt til stede midt i sentrum. Huset og plassen her er helt topp for personer som liker å bo sentralt. Det er utrolig laglig slik. Solrik og god terasse, bakgård og parkering til 2 biler, det er store pluss faktorer i sentrum ! Vi savner litt større hage og det å kunne putle med blomster og slikt.


Kjøkkenet vårt i Fjellgaten

Nå er det snart ferie og da setter vi kursen for Sverige. Det gleder vi oss til, vi stortrives med å feriere i nabo landet. Salget på vårt hus er satt på "vent" , noe som ikke var helt med i planen men siden vi ikke har kommet oss noe videre så blir det slik. Hvor vi havner til slutt vet vi jo ikke. Det er aldri sikkert vi får råd til drømmehuset vårt, vi får bare se. En ting har vi innsett er at vi må nok utvide tankegangen litt og kansje ender vi med et vanlig bolighus i nærheten men da må det ha "god luft" rundt ! Vi er stamgjester på Finn så tiden vil vise.


Føler du deg trøtt og lite opplagt ? Kansje trenger du påfyll av vitaminer og mineraler ? Sjekk ut linken og se det brede utvalget av gode produkter 🙂 👉🏻 Når kvalitet tellerKjøkkenet vårt er i fra Drømmekjøkkenet !


Ferien står for tur, trenger du en bra ferie sekk ? Eller kansje trenger du en gave til "studenten", da anbefaler jeg sekk i fra Gaston Luga , Svensk design av topp kvalitet. Den har flere rom tilpasset et "liv på farten " . Jeg gleder meg til å ta min med på ferie turen for den rommer akkurat det jeg trenger "dameting" og kamera utstyr. Den har også mobil lommer osv.

Det er mange fine design til både han og hun. Ta en titt her. Ved å bruke koden BLUEDOOR får du 15 % rabatt på alle typer, i tillegg får du med en gratis liten tøy veske. Sekken er skikkelig trendy.@gastonluga

#gastonluga #glwashere #anywherewithgl

#samarbeid


Ha en fin sommer ☀️ Plutselig er jeg tilbake 😀

Klem fra Mona ♥︎

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle