• Mona Ersdal

Det gikk ikke som planlagt...

Heisan !

Dagene bare ruller avgårde og Januar måned som ellers pleier å være ganske lang og mørk er straks over. 1 Februar i morgen, plutselig så er det vår 😉

Her i hus jobbes det med kjøkkken og et soverom pluss litt her og der ! Vi venter i hovedsak på benkeplaten til kjøkkenet, det gikk ikke helt som planlagt. Planen var at det sko ta ca 14 dager med levering men det viste seg å bli 4 uker. Dette skyldes at benkeplaten jeg plukket ut ble produsert i utlandet og dermed ble det lengre leveringstid, nå er det levering 25-26 Februar. Det var litt strek i regningen men det gjøres andre ting innimellom.

Jostein har holdt på med rør opplegg til kjøkkenet i kjelleren, fått på plass noen foringer på kjøkkenet pluss at kjølehjørne ble levert her av Rolf fra Byggvell Moi. Det er laglig med Byggvell på Moi for de ordner og leverer 👍🏻🙂Men det skal sies at det gjør de på XL bygg Flekkefjord også men de har forskjellige leverandører så man må bare forhøre seg om produktene man trenger kan bestilles.


Jostein har fått på plass kjøle hjørnet og vi venter nå på et høyskap som ble feil levert. Når det er i hus så kan den hjørne delen gjøres ferdig med dekk sider og lister og hyller kan settes inn i kjølen.


PS: Trykk på bilder i innlegget for linker til leverandører, link på bilder med tekst.
Blir fint med god plass. Jeg har savnet god plass vist man baker kaker osv. !

En annen ting på kjøkkenet er når det gjelder benkeplaten og bæring. VI skal ha en ganske stor plate og det blir et "overheng" på ca 90 cm mot vegg og der er det viktig med god bæring ( støtte) !

En benkeplate i Quarts veier mye i seg selv og det må ha god styrke under så den holder seg på plass og blir stabil. Jostein har bygget bæring som du ser på bildet under. Den er malt i svart pga fargen på benkeplaten. Den blir litt synlig under men mer som en skygge når den har tilnærmet lik farge.

Knotter på skap fronter på montert. Jeg valgte å kjøpe knotter på Clasohlson.no de har ikke så stort antall mengde i butikk så da ble det nett bestilling. Kjøkken leverandøren har som regel mange fine å velge i mellom men jeg valgte disse !

Det går fremover.

Planen videre til benkeplaten kommer er å legge gulvet. Jeg har i tillegg gjort en avtale med Norsk Steinmiljø, jeg har valgt et produkt derfra til å ha på en vegg med komfyr sonen. Gleder meg til å vise dere 🙂Produktet er bestilt via XL BYGG FLEKKEFJORD og kommer i neste uke 👏🏻😀 Gleder meg 😍

Ellers i hus så holder jeg på med et soverom, vårt kommende soverom. Følger du meg på Instagram så får du jo med deg det meste underveis men for de som ikke følger der så kommer det et innlegg i fra soverommet om noen dager !

Stay tuned 👌🏼😄

Instagram 👉🏻 @behindabluedoor


Ha en fin Torsdag 😁


Klem fra Mona


💙 LEO 💙


0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle