• Mona Ersdal

En anelse julesteming 🎄

Tusen takk for alle tilbake meldinger og hilsener på mitt forrige innlegg, koselig at så mange setter igjen et lite spor ! For meg er et slikt lite spor et tegn på at folk bryr seg ❤️ Det er jeg takknemlig for, jeg er selv en person som har stor medfølelse for andre mennesker. Jeg tar fort til tårene når jeg ser programmer på tv som hvor folk enten blir glad eller er triste, da griner jeg med de. Kan ikke noe for det, jeg bare er sånn 🥰


Julestemingen har sneket seg litt inn i huset. Selv om vi ikke skal feire julen her så skal vi være her i rom julen. Vår lille kompis, Leo må tilvennes juletreet så han ikke finner ut at han skal "spise det opp " når en anledning bryr seg.Han tygger på det meste som er tilgjengelig. Det ville jo være trist om jeg et kort øyeblikk borte kom inn i stuen og treet lå veltet over han 🤭 Nei guri ....det må vi unngå ! Han er en liten rakker innimellom. Han holder på og miste melketenner og nye er på vei så det er nok litt frustrasjon å gang over hva som skjer inni munnen 😬

Bildet under er i høst, han elsker disse tygge pinnene kjøpt hos Rusta.


( Remember , Photos ©️ )

🎄🎄🎄

Leo ligger nå der og koser seg med rotta si....øyra er favoritten. Smatte litt på den..yummy 🤪


Treet er kunstig, fikk det av pappa når han solgte huset. Han får ikke plass til det selv. Man får ikke gran lukten inn i stua men i dagens tider er det sikkert "granlukt spray på boks " 😂 Så er det bare å spraye litt når behovet for lukt melder seg...😂 Her melder nok ikke det behovet seg !


Ellers så har Jostein gjort en kjempejobb på det som skal bli kjøkken. Han har fort ut vegger, isolert og lagt all elektrisk. Det er MYE ledninger og rør på et kjøkken, du verden. Men når kona i hus skal ha lys og punkter alle veier så blir det deretter.
I neste uke blir det gipsing av vegger, så blir det isolering og nytt tak som skal på plass pluss at jeg må snart til å skrape og male bjelker. I romjulen blir det nok sparkling og maling. Gulvet er jo også planen å male etterhvert.

Kjøkkenet er bestilt hos Elkjøp i Flekkefjord og kommer midt i Januar.


Nok å gjøre men det stresses ikke for da forsvinner "gleden" !


Vi skal til Lyngdal i kveld, handle noe julegaver 🎁 Det går fort mot jul. I neste uke skal jeg ha stand i gågaten på Torsdag og Lørdag, du kommer vel ?? Gleder meg til risgrøten med mandel og karamell av Kongshamn Kolonial , spiste den noen ganger i fjor og den er nydelig ! Men jeg er jo ikke helt sikker på at den lages i år.


Ha en fin advents helg 🕯🕯

Klem, Mona ♥︎

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kaos !