• Mona Ersdal

Et spennende år i vente 💥

Dagen «derpå» i dag for mange må en vel kunne si i dag , 1 Januar. Her i hus våkner vi friske og fine etter en stille og rolig overgang i det nye året.

Vi har en valp i hus og for oss var det viktig å ha den i fokus og forholde seg så rolig og vanlig som alle andre dager. Vi ønsket ikke at LEO sko bli skremt av rakettene.

Nyttårsaften er den verste dagen i året for hunder, de har jo en vanvittig hørsel og hører rakettene i mye høyere nivå enn vi mennesker !

Så hvordan har året 2018 vært ?

Ikke særlig bra om jeg kan være ærlig og ærlig kan jeg være for det er mitt fokus på denne bloggen.

Ærlighet… ! Når jeg startet å skrive blogg for noen år siden så var jeg opptatt av at den sko «gjenspeile» meg og at jeg kunne stå inne for alt jeg skriver på godt og på vondt, det har jeg holdt fast ved.

Jeg deler på godt og på vondt.

2018 var et tungt år med mye motgang så nå vil jeg bare legge bak meg 2018 og fokusere på 2019 men det skal sies at etter vi fikk kjøpt Prestegården så har det egentlig gått mer eller mindre oppover på flere plan.

Vi har hatt en fin jul og romjul ! Vi fikk bål panne til jul av svigerforeldrene mine og det var stas for to beint og fire beint.


Nytt år og blanke ark. Ingen vet hva morgen dagen bringer så vi må ta det som kommer. Jeg gleder meg til en ny vår, en vår i Prestegården. Det blir spennende å se hva som kommer på de forskjellige trærne, jeg gleder meg til å sitte i hagen og bare se på fugler og høre fuglesang. Jeg gleder meg til å kunne gå ut i hagen i pyjamas buksa med kaffe koppen og bare rusle rundt ! Ingen store forventninger, bare små hverdags gleder og være takknemlig for at jeg lever og puster og det jeg er aller mest takknemlig for er å ha en så flott sønn og stesønn ❤️

Det er mange som kjemper sine kamper mot tøffe sykdommer og derfor så synes jeg at det å være takknemlig for små hverdagslige ting, ja det er faktisk nok !

Vi lever enkelt Jostein og meg og sikkert for mange veldig kjedelig men det spiller ingen rolle for vi lever livet slik vi trives ! Vi krever ikke så mye, det viktigste er at vi har det bra i sammen og at guttene våre har det bra !

Vi kan se den samme film serien om igjen og om igjen vær høst ,flere år på rad bare for vi simpelthen digger akkurat den serien. Vi digger Johan Falk filmene, de er bare beste filmene som er laget i våre øyne. Svensk krim 👌🏼

Det å skrive en blogg er bare en måte å uttrykke seg på.... det som har fått betydning for meg med med å skrive en blogg det er tilbake meldingene. Alle dere som synes det er koselig å følge oss og måten vi velger å gjøre ting på. Det er hyggelig det !

Det inspirerer til å skrive å dele og jeg håper at det kan inspirerer andre som ønsker eller planlegger å pusse opp. Kanskje får dere noen tips eller ideer.

Det første gode som skjer i 2019 er å få et nytt kjøkken i Prestegården. Jeg gleder meg til å få komfyr igjen og kunne bake og ikke minst å få oppvask maskin så vi kan ha middags gjester uten å ha oppvask over hele benken etterpå.

Vi har jobbet på kjøkkenet i romjulen. Jostein har panelet taket og vi bruker faspanel i fra Bergene Holm. Nesten likt tak som vi hadde i stuen i Fjellgaten. Da hadde vi faspanel med små kvister og vi fikk det ferdig levert i fargen Klassisk hvit men denne gangen har vi valgt kvistfritt panel og fått det levert i fargen bomull. Vi har valgt å male det selv til klassisk hvit dette for å spare nesten halvparten på prisen.


Panelen ble malt et strøk med klassisk hvit i går og siste strøk skal på i dag. Vi har tatt fram gamle bjelker og de er grunnet med Jotun superheft grunning oljebasert og bjelkene skal også males i klassisk hvit. Jeg har valgt å bruke Supreme Finish i glans 15 i taket og det samme på bjelkene.

I år har vi gått for maling i fra Jotun, for å bruke noe annet.Fargerike Kvinesdal er vår samarbeidspartner i Prestegården i 2019.

De kom med et bra tilbud og en god løsning ang leverering av maling så det vil funke bra selv om avstanden blir lengre for oss.

God service og løsnings orienterte personale er helt topp spør du meg !

Vi skal ha tapet i fra Borås på kjøkkenet og i stuen. Den skal i disse dager bestilles. Jeg spurte Evy på Fargerike om hun kunne finne en fin farge til meg ettersom hun hadde både tapeten i bok og tilgang til alle farger, en som kunne passe til tapeten og da fant hun fargen «Hvit lin» og så var jeg oppom og gikk igjennom bestillinger og godkjente fargen så da blir det fargen Hvit lin på listverk 👌🏼 Tror det blir skikkelig «Nice « 😉 Takk Evy for bra tips !

Gleder meg til vi kommer så langt at listene skal oppimot tapeten.

Det blir nytt gulv også på kjøkken og i stue. Vi har vært innom å bevare det gamle gulvet der vi lager kjøkken men det var ikke noe spesielt med det og det krevde mye arbeid så det blir heller et nytt.Det går fremover ! Kjøkkenet kommer midt i Januar og da blir det mye å skru på 😮 så vi må bare «kjøre på « 😁

Velkommen 2019 🥂💥 Vi gleder oss💥

Godt Nytt År kjære følgere, ta vare på hverandre i året som kommer ❤️


Klem fra Mona ♥︎

1 kommentar

Siste innlegg

Se alle