• Mona Ersdal

Fargevalg 👌🏼😀

Oppdatert: 13. mars 2019

#samarbeid

Takk til dere som gadd og stemme på min menigsmåling. Jeg har en menigsmåling på siden min på Facebook som går på dette med blogg innlegg. Fikk du den ikke med deg så er jeg takknemlig om du går inn på siden min og trykker på et av alternativene eller legger igjen et 💖, her er det link : Behindabluedoor Takker takker 💝

Bildet over er i fra stuen vår som er midlertidig Grønn . Du kan lese mer om det her ! Bordet er nytt etter de andre innleggene. Nytt for oss men gammelt for andre. Jeg så en annonse på Finn en stund før jul og sendte en mail. Bordet fikk jeg gratis og jeg liker en kombinasjon av nytt og gammelt. Bordet har jeg tenkt å " fornye" litt men har ikke prioritert det siden jeg holder på med soverommet, det tar sin mengde energi !

Det har vært litt mindre oppdatering på Instagram de siste dagene etter at jeg begynte å male, beklager det men det har vært litt mye og jeg prøver å unngå "stress relaterte" situasjonen når det er for mye å gjøre. Da har jeg fokus på kun en ting.


Her får du en oppdatering på hva jeg har fått gjort 😄

Før:

Jeg maler panelen i Lady Supreme Finish, Glans 15. Alle fargekoder er tilgjengelig hos Fargerike Kvinesdal ! På veggen bruker jeg NCS S2005-B20G og på Listverk bruker jeg NCS S 2010-B


Malingen hadde så god dekk at jeg har bare malt et strøk på veggene 👏🏻Listverk får 2 strøk.
Det gjenstår å male dørene hvite rundt det blå !

Vinduskarmene hadde jeg lyst å bytte foringer og nye foringer var i hus men de gamle satt fast og derfor beholde vi de gamle.

Jeg har vasket de med salmiakk. Deretter har jeg skrapt og pusset de for så og tørke over de igjen med en ny type vipes de selges på maler butikker. De er i fra Jotun og de var veldig greie. Både til lett rengjøring før maling men også til å fjerne maling på fingre osv. ( nei det er ikke sponset ) !

Jeg har valgt å grunne karmene et strøk med olje grunning ettersom vinduene er gamle og jeg tenker de har godt av litt oljegrunn ettersom jeg ikke vet hva som er malt på før.

Gode koster er også et "must" ved maling av vindus karmer. Jeg kjøpte en i fra Jordan som det medfølger et etui, dermed legger du bare kosten inn i boksen innimellom malingen. Vaske den kan du gjøre når du er ferdig 😊Jeg brukte også den kosten på listene rundt dørene + på gulv lister !

En annen kost jeg bruker er en liten vindus/karm kost i fra Jordan. I Karmen bruker jeg malingen Supreme Finish i glans 15.Skeptisk ?? 😆Grunnet 1 strøk og malt 2 strøk og et "maleri" på utsiden av vinduet 😍

Nye lister har vi kjøpt. Vi valgte bare standard lister i fra Bergene Holm på soverommet. På kjøkkenet og stuen skal vi ha noen finere lister. For meg er listverk et "smykke" og for å være ærlig så liker jeg ikke standard listene noe særlig men jo finere lister jo høyere pris og i dette oppussings prosjektet så må vi prioritere annerledes og knipe inn enkelte plasser.

På bildet under har listene fått et strøk med maling.

Neste skritt på soverommet taket...vi skal bevare det gamle taket som er et papp tak. Det er enkelte hull som må prøves å fikses. Dette er absolutt ikke mitt område men jeg får gjøre så godt jeg kan.


Jostein holder på med små ting på kjøkkenet. Dekksider og sokler er montert. I går holdt han på med montering av dør på kjølehjørnet + dekksider. Litt her og litt der !


Ha en fin dag du, takk for at du leser bloggen for noe som sier jeg selv er "ingen lesere" 👉🏻 "ingen innlegg" 😜


Klem fra Mona ❤︎


Ps: Har du spørsmål om noe så send meg en mail foreverbluedoor@gmail.com


0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle