• Mona Ersdal

Hus kjøp !

Hei, hei dere 😊

Nå tenker jeg det er på tide og komme seg litt i gang igjen på alle områder...! Enkelte ting sitter litt langt inne og er vanskelig å ta fatt på. Planen min er å begynne å rydde litt i huset vårt. Det er ting jeg vil gå igjennom å rydde i og evnt selge noe ting å tang.

Det går tålig bra med meg og de rundt meg etter at mamma gikk bort, vi er takknemlige for å være en familie som er gode å prate i sammen, vi prater om alt. Det gjorde vi når mamma levde og det gjør vi fortsatt. Det å kunne prate om alt i fra "engler til demoner" er alfa omega for oss.

Vi savner alle mamma noen helt vanvittig men vi fokuserer fremover og er gode til å ta vare på hverandre.

Nok om det !

På tide med en oppdatering på hus fronten. Det har enda ikke skjedd noe nytt hos oss men tro meg, VI LETER etter rette huset ! Vi hadde en liste med langt over 10 hus objekter vi var innteresert i og med det mener jeg hus som så forholdsvis tomme og forlatt ut. Det er slik vi jobber oss frem ang hus. Vi kjører rundt og ser etter objekter som kan passe og så tar vi kontakt med eier.

Så langt på den listen har vi bare fått "NEI", folk skal beholde hus i familien og ellers er de brukt som ferie boliger. Ikke noe å gjørra med det, men himmel så frustrerende det er 😁

En fordel vi har da er at det er MANGE som vet om at vi er på leting og vi har mange ører ute og vi sier tusen takk til alle dere som har tenkt på oss og kommet med tips.

De husene som ligger på Finn er vi klar over og vi følger selvsagt med der. Vi vil gjerne slippe å flytte flere ganger så for oss er det viktig at plassen har det vi søker eller har mulighetene vi ser etter. Vi har utvidet horisonten og tanke gangen litt mer enn da vi startet så vi er åpne for litt andre hus enn små bruk også.


Det skal sies at vi hadde trodd at når det ble påske så ville vi vite litt mer men den gang ei....lang vinter har utsatt mye på bolig fronten. Det første objektet som kom på listen vår havnet på den listen i 2015. Det sko selges i fjor men ble utsatt og utsatt....så sko det ut Før/etter påske i år ..... men vi venter fortsatt 🙈Det er kun familie som vet hvor dette er og vi ønsker ikke å gå ut med det enda, vi vil se hvordan det utvikler seg.

Vi har også åpnet øynene for et annet objekt som skal selges, det har vi også troen på kan bli et bra valg.

Vi skal på privat visning på sist nevnte etterhvert 😍Kjenner det kribler i magen og jeg gleder meg 😄

Vi satser på en spennende tid fremover og at et av de to over blir vårt nye hjem.


Vi har fått forespørsler om huset vårt og salg/privat visning. Vi skal begynne å ta fatt på ting nå, vi har bare vært litt redusert de siste månedene pga så mange personlige ting.

Vi satser på at i løpet av Mai en gang så skal vi være ha fått litt orden på ting inne og ute men vi har ikke bestemt oss for når vi evnt selger. Det avhenger av så mye !


Våren er for full fart på vei, det er fantastisk ! Vi var på Hytta i helgen, på Risnes. Det er fortsatt godt med snø oppe på Knaben og man kan gå på ski.

Deler noen bilder i fra Knaben i helgen som var, vi hadde oss en spaser tur rundt vannet som fortsatt har is men jeg vet IKKE om isen er TRYGG 🙂


Takk for at du tittet innom bloggen min ! Du kan abbonere på innlegg om du vil , da legger du igjen mail adressen i bunnen av siden på "subscribe now". Da blir du tipset i mailen når det er nytt innlegg ute !


Ha en fantastisk Tirsdag 🌼🌼🌼

Klem, Mona ♥︎


0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle