• Mona Ersdal

Hus kommer for salg i Hollenderbyen, Flekkefjord ! ( er nå til salgs )

Oppdatert: 26. sep. 2018

Først og fremst vil jeg takke for alle lykke ønsker og gratulasjoner på vegne av huset vi har kjøpt på Sira ! Vi har fått bare positive tilbake meldinger og for en respons 😍

Vist jeg skal påpeke en negativ kommentar så var det setningen " SIRA....skal dere flytte til SIRA ??? " 😂selv om den er jo ikke negativ den heller....og ja vi gleder oss til å flytte til Sira. Er det ikke godt at vi alle er forskjellige sammensatt. Man velger helt selv hvilken retning man går og hvordan man gjør det. Nå har vi en felles interesse og vi trives veldig godt i sammen og ikke minst vi liker å skape ting i sammen. Prestegården, Sira next ✌🏻


I dag har vi hatt fotografen her, han har tatt bilder til prospektet av huset. Fotografen kom i fra "Invisio" og han har egen Facebook side om du vil ta en titt : Fotograf Haukland AS ! En veldig hyggelig fyr som tar alle typer foto oppdrag.


Nå er det ikke han sine bilder som kommer her på bloggen for de mottar jeg ikke før på Mandag.

Dere får nøye dere med mine egne bilder. All styling har jeg gjort selv. Vi har holdt på og vaske og rydde i en uke og det skal sies at det er mye arbeid å selge hus.

Søsteren min og mannen lurte på om vi hadde klippekort hos megleren 😂😂😂

Planen er å få huset ut for salg Fredag 21 September. Satser på at alt er i orden av papirer til da !


Huset vårt ligger sentralt i Hollenderbyen, Flekkefjord. Gaten er Fjellgaten 5. Her i mitt innlegg blir det i hovedsak bilder dere får se. Alt om huset kommer på Finn via Eiendomsmegler1Flekkefjord / Roy Tønnesen.

Enkle spørsmål kan sendes på mail til meg på denne adressen : foreverbluedoor@gmail.com !

Jeg skriver ikke pris her for den er ikke helt fastsatt.

Boligen er annerledes og passer ikke stilmessig for alle , her har kombinasjon av nytt og gammelt vært i fokus under renoveringen. Noen ting gjenstår å gjøre ute som ikke vi har fått tid til..! Dette fremkommer i tilstandsrapport.

VI har god parkering, det kan stå opptil 3 biler på egen privat parkeringsplass. Vi har ikke garage men vi har en grei bakgård med mulighet for car port el.l. ved ombygging av gammel bod som er på eiendom.

Ang sol så er det sol i fra ca 11 på formiddagen og fram til ca 20:00 på veranda om sommeren.

Tror ikke jeg skal skrive så mye mer, må jo holde interessen oppe til Finn annonsen 😜Men vil nevne min favoritt ting i huset vårt, det er Harman & Kardon anlegget som er intregrert på kjøkkenet og har høyttalere både i kjøkken og i stue...i like it 👌🏼


Vi gleder oss til å se om noen ønsker å ta over, det må poengteres at huset har vært ute i offentligheten under renovering og etter ! Det ligger mye oppussing`s bilder og interiør bilder ute på Sosiale medier.

Du kan se mer bilder på @behindabluedoor og alt av oppussing på min gamle blogg Behind a blue door !


Ha en kjempefin Helg 😊


Klem, Mona ♥︎

MonaErsdal.com


#Spisestue#kjøkken
#stue1


#bad2etg


#vaskerom

#gang2etg

#stue2


#entre1etg mot framsiden av huset

Mot baksiden av huset 👇🏻


#sov1

#sov2


#bad2/vaskerom 1 etg


#ekstrarom/forretningslokale

#kontor / forretningslokale

Baksiden av huset nå på høsten

Stemnings bilde en sommer formiddag

Bilder i fra ute kommer i prospektet.


Oppdatering Onsdag 26/9-18

Finn annonse : Fjellgaten 5


VISNING TORSDAG 27 SEPTEMBER KL 16:00

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle