• Mona Ersdal

Hytte med Wow faktor 😍

Jeg er over middels innteresert i interiør og utføringer på både hus og hytter men det skal sies at ikke alle typer hus fenger meg !

Jeg elsker å se på hytter, spesielt "fjellhytter". Hva mener jeg med "fjellhytte" ? For meg er en fjellhytte innredet med nordisk natur og farger inspirert av fjell, skog og natur. En "Hav" hytte for meg er lys og lett innredet med farger fra "sommer", hav og vårlig natur. Jeg abbonerte lenge på Hytteliv magasinet (linken er til Instagram ) og digget høst og vinter utgavene.

Det er så mye fine og lune hytter. Vi er selv mye på hytta så jeg vet godt hva hyttelivet betyr.

I dag vil jeg dele en hytte med dere som jeg synes er super lekker. Den er ikke overdådig som mange hytter er, den er gjennomført og fin og en hytte til familie bruk. Enkelte hytter har så mye utstyr og "dubbeditter" så man nesten svelger tunga 🤪

Ja takk til elegant og gjennomført men til et overkommelig budsjett 👍🏻


Tonje Isaksen og mannen var en av finalistene i Hytteprisen hos Bergene Holm i år, det var Hytteprisen for 2017 sesongen. Hun var min favoritt og hun endte på en 3 plass. Jeg har fulgt Tonje på Instagram i flere år og hun har like fint hjem som hytte. I hjemmet har hun er lysere stil og det er masse inspirasjon å hente. Profilen hennes finner du her @toisak!


Hytten til Tonje ligger i Holtardalen, Rauland. Hytta er bygget med "selvbyggerprosjekt" og familien har gjort alt innvendig selv. Tonje har brukt nydelige farger og kombinasjoner og bruken av tre er gjennomførende og lekkert.

Jeg absolutt digger denne hytta 👌🏼

Se selv og bli inspirert , bildene er publisert med tillatelse i fra Tonje 🙂Husk Copyright ©️ For mer info om produkt materiale se her.

Tusen takk for at jeg fikk dele Tonje 💚Den er en fryd for øyet og sikkert enda mer fryd å oppholde seg i 😍


Ha en fin dag !

Klem, Mona ❤︎ @behindabluedoor / Facebook

#hytteliv #inspirasjon #bergeneholm

0 kommentarer