• Mona Ersdal

IKEA på Lørdag ?

Mange begynner Påskeferien til helgen og mange legger turen innom Ikea på vei til påske ferie eller rett og slett bare tar seg en shopping Lørdag på en fri dag. Våren er på vei og mange planlegger å begynne i hagen, rydde litt etter vinterens vind og vær.

Det er mange som også velger å pusse opp etter påske for energien er stigende når det blir mildere ute. Man får mer lyst til å ta tak i noe og gjøre noen endringer.

Lørdag 24 Mars er det masse inspirasjon å hente på Ikea Sørlandet til deg som tenker å pusse opp stuen.

IKEA Sørlandet har laget nye stue avdelinger og har innvielse av disse førstkommende Lørdag fra kl 10:00. Det er masse program denne dagen og det er virkelig en dag å la seg inspirere.

På Instagram var det en konkurranse hvor en skulle vise fram stuen vår på taggen #minstue_ikea , IKEA ville finne frem til finalister som kunne vinne gavekort. Trekningen er på Lørdag i stue avdelingen kl 10:30. Jeg er faktisk 1 av 10 finalister, den så jeg ikke komme gitt !!! Det var utrolig hyggelig å bli nominert selv om jeg sikkert er den 10 ende 😂

Renate Aka med kontoen @casachicks skal være med på trekningen. Hun har en meget inspirerende konto som du bør sjekke ut !


Da blir det IKEA på Lørdag ! Kommer du ??? Programmet for dagen finner du HER !


🐣🐥Snart Påske 😊


Deilig når solen varmer inn i stuen, kjenner det er på tide å få inn litt vår farger snart...!


I morgen kommer det enda mer oppussings inspirasjon her på bloggen min. Da blir det tips til gulv🙂


Ha en fin dag !

Klem, Mona ❤︎


#Ikea#sørlandet#minstue_ikea#stue#livingroom#interior#skeidar#artbysih#designbelysning#gjenbruk#behindabluedoorlivingroom

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle