• Mona Ersdal

Kjære Mamma ❤️

Dette innlegget vil du ikke få lest og det er helt greit.

Jeg vet at du synes det var helt topp at jeg blogget oss igjennom prosessen med renoveringen i Behindabluedoor. Du fikk ta del i noe som du ikke kunne se "live".

Jeg tenker tilbake 2 år...Feb/Mars 2016. Vi hadde holdt på et par måneder og rive ned i huset vi nå bor i...du ble syk , veldig syk og oddsene var dårlige. Motivasjonen til å jobbe i huset var ikke på topp, det var så mye følelser i sving.

På en eller annen måte så kom du deg igjennom den tøffe perioden , du klamret deg fast for du hadde for mye ugjort.

Så gikk vi videre i livet og med flere "kamper" hvor du var dårlig så kom du deg igjennom og fikk sett huset ferdig på bilder. Vi flyttet inn til November 2016. I Julen det året (16) laget jeg en video snutt med en runde rundt i huset så du fikk sett det "live" og jule pyntet.

Du verden så glad jeg er i deg mamma ❤️

Hva gjør man ikke for de man er glad i....jeg laget t.o.m en liten danse video med musikk av Freddy Kalas i en av periodene bare for at mamma sko få noe å "le av " og bli litt oppmuntret. Det kalles kjærlighet , jeg driter meg gjerne ut vist hun kunne ha glede av det.


Nok et år har gått og mamma har kjempet, men hun ble dårligere og dårligere. Kols er en forferdelig sykdom. Den spiser deg opp, bit for bit og luften du får inn og ut i det verste stadiet på slutten er så liten at du kunne teipet en bit av et sugerør rundt munnen og kjent etter hva som kommer inn og ut.....Nei du, dette er ikke sykdommen du vil ha !!! Stump røyken før det KAN være for sent.


Kjære Mamma, du er helt unik. Det finnes ikke maken og det kan de aller fleste skrive under på. Alle vi andre er gode å klage, klage på alle verdens små problemer ....men DU...DU klager aldri. Du sier det er tungt, tungt og slitsomt men så sier du at "det er sånn det er nå".....kan ikke gjøre noe med det sier du....så tapper og så tålmodig og herregud hvor du har vært en fighter og nesten alltid like blid. Når vi kommer på besøk og dagene når du nesten ikke klarer å snakke pga pusten så du opptatt av å spørre hvordan "VI HAR DET" og når vi har gått derifra så må vi alltid "HA EN FIN KVELD" selv om tårene kansje har trillet på deg når vi har lukket døren etter oss for du har det så tøft.


" What A Woman and A MOTHER ❤️ "


Bilde Før du ble alvorlig syk mamma ♥︎♥︎♥︎( Bildet er i fra 24/12-2016 )
Det er så og si 4 år siden du kom på Tjørsvågheimen og selv om du har vært syk så har det vært noen gode år for deg der. Du har trives så godt, blitt godt tatt vare på og du har blitt så glad i pleierne der...og de i deg ❤️Vi skal være så takknemlige for det fantastiske sykehjemmet her i Flekkefjord.Tirsdag kom du på sykehuset...


Å skrive dette innlegget er tøft men samtidig en del av en prosess, en prosess vi må igjennom. Alle gjør det på sin måte i slike situasjoner.

Oddsene dine nå mamma, de er ikke bra. Du sko nok gjerne vært tilbake på heimen din og gjort ditt "kontor arbeid" men jeg tror vi må innse at at Geir snart vil ta i mot deg og dere møtes igjen.


Inntil dagen kommer så er vi der....sammen med deg....vi er der og vi passer på deg.

Vi følger deg til ditt siste "hjem" ❤️


Beste mammaen vår


klem, Mona ♥︎0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle