• Mona Ersdal

Laget med kjærlighet ❤️

Så var det Fredag og helg, ukene bare flyr avgårde. I morgen, Lørdag har vi bodd her på Prestegården i 3 uker alt. Vi er fortsatt uten nett ☺️ Jeg har vært en "pain in the ass" for Telenor vil jeg tro og venter på tilbake melding ang mobilt bredbånd. Jeg forventer at de kommer opp med en god løsning og tilbud til oss. Nå får vi se over helgen, supporten er ikke den kjappeste for å si det sånn !

Men en ting skal de ha og det er at de fyller på GB på mobilen så jeg kan koble opp pcen og gjøre de viktigste ting.

Håper på en løsning snart for på Torsdag begynner "Jul med Ernst" på Tv4 og det er nesten katastrofe om jeg ikke får det med meg. Jeg elsker det programmet, eller faktisk så er det et av favoritt programmene til oss begge.

Har DU sett det ??

Anbefales, det er så koselig og man får god julestemning 🤶🏻Du kan lese om det her !


Ellers her om dagen så laget jeg noe hjemmelaget fugle mat. Jeg har aldri gjort det før men tenkte det var morro å prøve. Jeg laget de med "kjærlighet" 🐦Det er så koselig å ha fugler rundt i trærne og ikke minst så har vi observert et ekorn 2 ganger . Ekorn er Såååå fine 🐿Har kjøpt inn jordnøtter så det skal få noe å kose seg med !

Det er så fantastisk å se ut av vinduet og se dyrelivet i forhold til inn i stuen til naboen, det føles som vi har kommet "hjem" ❤️


Her kommer oppskrift på fuglemat :


🐦 Jordnøtter 250 gram

🐦Solsikkefrø 150 gram

🐦Rosiner 50 gram

🐦Rugmel ca 150 gram

🐦Delfia fett 500 gram


Smelt fettet i en gryte og rør inn ingrediensene, spe på med noe ekstra for rett konsistens. Jeg prøvde meg litt frem. Jeg la tau i noen pepperkake former og tomme kartonger og så fylte jeg blandingen i disse.

Avkjøles på et kaldt sted. Når de er harde tar du de ut av formen eller lar de bli værende. Det kan være lurt å fryse de så ikke de harskner. Jeg sko legge de i frysen da jeg til min forskrekkelse oppdaget at frysen var kaputt og alt mat var ødelagt...det var kjipt. Alt gikk i søplen bortsett fra noe rørt jordbær.


Jeg har hengt ut en hjemmelaget til fuglene men har ikke sett fugl på den enda. Kansje de ikke vil ha den 😇 det gjenstår og se !Da ønsker jeg dere en riktig god helg 🤩

Her er det mer enn nok å gjøre 💪🏻

Ønsker du å få tips på mailen når det er nytt innlegg kan du "subscribe" på bunnen av siden 😄


Klem, Mona ❤︎

0 kommentarer