• Mona Ersdal

Litt små planer på gang !

Oppdatert: 5. okt. 2018

Heisan !

Endelig puster vi litt ut etter en hektisk tid. Etter at vi kjøpte Prestegården så var det bare å hive seg rundt å få lagt ut huset for salg.

Vi vet at vi var i seneste laget med å legge ut huset vårt for salg men dette skyldes all ventingen på OVF og at de sko legge ut Prestegården på Finn !

Å kjøpe noe fra det offentlige er noe av det rareste vi har vært med på det skal sies...vi har kjøpt et hus men vi har fortsatt ikke skrevet under kontrakten !!!! Vi skal overta 15 Oktober... 11 dager til tro det eller ei..! Ting tar tid når det er jurister og advokater inni bildet, men en dato er en dato. De får bare få fingen ut !!!!!

Vi er i gang med planleggingen, eller kjøkkenet vel å merke. Det blir første rom ut. Vi skal ikke total renovere men vi skal pusse opp ! Denne gangen blir det oppussing på "budsjett" om jeg kan kalle det for det.

I Fjellgaten brukte vi dyrere produkter og kvalitet mens denne gangen blir det mye IKEA, når har jo IKEA god kvalitet de også.

Det man merkes seg når man skal tegne et IKEA kjøkken er jo at det er begrenset med løsninger og skap moduler. Velger man dyrere kjøkken så finnes det så mye mer å velge i løsnings messig. Ta feks. Drømmekjøkken, når vi kjøpte det så var det liksom et hav å velge i og hadde de det ikke så kunne de lage det....bare man betaler !

IKEA har sine moduler og det er liksom "take it or leave it " !


Jostein overlater det til meg å finne ut hvordan det skal være design messig så jeg har frie tøyler og det er jo morro ! Det er en ting jeg liker å holde på med, bruke kreativiteten litt og tenke ut løsninger. Jostein blir alltid fornøyd til slutt uansett og han løser jo alle utfordringer jeg gir han så det er bra 😜

Vi har sammen holdt på med kjøkkenet til Prestegården. Jeg plasserer skap og innredning og han tegner det på ark.

Tema for prestegården er " Landlig " ! Vi skal lage Sverige idyll i Norge og på vårt nye landsted.

Her blir det mønstrete tapet, kansje "perlspont" på vegger (bryst panel ) osv. vi får se ! Vi tar et rom av gangen. Inntil videre trenger vi ikke stresse ut av huset her i Fjellgaten siden det ikke er solgt men dersom det blir solgt så pakker vi kjapt og flytter ut !


Vårt nåværende kjøkken 👇🏻👇🏻


Tilbake til kjøkkenet så tror jeg faktisk jeg velger grå dører fra IKEA.....Jostein tenker det blir bra det men jeg må bare "jobbe litt med det i tankene " ! Kansje marmor look på benkeplaten...Jeg elsker Granitt benkeplaten ( bilde over ) vi har nå men jeg kan ikke ta den med meg så vi får velge jukse granitt på IKEA 😉

Vi skal ha en stor øy med god bake sone og arbeid plass og masse skap !

Å jeg gleder meg !


IKEA inspirasjon 👇🏻👇🏻Etter et vanvittig tøft år på mange områder både med mammas bortgang og helsemessig så blir det godt å få tankene over på noe annet å komme seg litt videre i livet. Jeg har aldri delt så mye om meg selv personlig på bloggen men jeg har vært igjennom MYE i mitt liv...veldig mye å det har satt sine spor ! For å ha litt "blanke ark" inn i neste prosjekt ønsker jeg bare å fortelle bitte litt.

Det har vært "personer" i mitt liv som i flere år som har fått meg til å føle at jeg ikke er god nok det gjør noe med en ! Selvtilliten ble min fiende. Som en følge av mange ting både hardt press på kroppen på jobb, kyssesyken osv. så ble jeg syk. Jobben var den eneste plassen hvor selvtilliten faktisk fungerte for jeg kunne jobben min og hadde gode arbeids kollegaer rundt meg men kroppen fungerte ikke lengre. Den bar ikke min egen vekt. Det ballet på seg og det tyngste av alle ting var faktisk folks meninger når du blir syk, folk mener seg mye i stedet for å passe på seg selv...jeg med min allerede dårlige selvtillit trengte ikke at folk sko mene noe om meg !

Jeg har de senere årene jobbet meg igjennom forskjellige faser men kroppen henger ikke helt med og er i perioder hvor jeg presser meg for mye helt ute å "kjøre" ! Interiør ble min hobby for noen år siden, min glede i hverdagen og min lille jobb med Forever butikken min trives jeg også med.

Nå er det på tide å gå enda litt videre og vær dag prøver jeg å fortelle meg selv at jeg er "god nok " ♥️Vi har nå fått oss drømmeplassen hvor vi kan utfolde oss akkurat som vi ønsker og jeg gleder meg til å samle familien der !

Jeg har en fantastisk mann som også er min beste venn. Sammen bygger vi videre på felles drømmer og mål ❤️Vi kommer til å støte på mange hinder og utfordringer å det blir nok mange diskusjoner men det løser vi. Sammen er vi sterke !

Jeg hadde i utgangspunktet ikke tenkt å blogge om neste prosjekt men siden flere ønsker å følge med så tenker jeg å gjøre det.

Jeg vet at mamma ønsket at jeg sko fortsette å blogge og "dele av meg selv " ! Det er god bearbeiding ❣️

Nok personlig men det var en terskel jeg bare måtte krysse !Her skal vi lage nytt kjøkken, ovnen skal vi bevare !Da teller vi ned dagene til vi får nøklene og så setter vi i gang 🗝


Klem, Mona ♥︎
0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle