• Mona Ersdal

Mørkt og heftig .....!

Hjelpe meg sier jeg bare....! Det skal sies at å gå og og vente på et eksakt hus skal komme for salg går på nervene rett og slett. Huset vi venter på er samme huset som vi var intersert i før vi kjøpte i Hollenderbyen. Vi la det bort når vi kjøpte her vi nå bor.

Ettersom vi i fjor høst ( September) bestemte oss for å bevege oss videre møt drømmen igjen og huset fortsatt ikke var solgt så har vi nå gått og "ventet" i snart 8 måneder. Det sko selges før jul 2017....så ble det til over nytt år....i Januar ble det til før/etter påske....! I Januar fikk jeg en nedtur pga dette og vi begynte å se oss om etter alternativer !

Jeg var skikkelig trøtt og lei av hele huset vi ventet på... så ble mamma svakere og svakere og til slutt så forlot hun oss , det ble litt mye. Selv om vi som personer er sterke er vi til slutt bare mennesker med følelser. Noen ganger tar følelsene overhånd og tårene kommer veltende i frustrasjon , men det går jo ganske fort over 🤪


" Jeg kan ikke si så mye mer om huset og stedet enda men jeg kommer tilbake til det og da vil dere skjønne ! "

Vi holder motet oppe...litt til. Blir det ikke det huset så blir det muligens det andre vi så på 😉


Huset vårt i Fjellgaten skal males utvendig (delvis) nå snart og det ryddes og klargjøres så vi er klare for salg i løpet av de neste 6 mnd ca.

Nå over til noe annet.


" Mørkt og heftig "

Det vil jeg kunne kalle denne stilen som IKEA har presentert i sin nye stue avdeling på IKEA Sørlandet. Personlig synes jeg at mørkt er heftig. Mørke vegger fremhever interiøret på en helt egen måte. Farger og kontraster i interiør dekoren blir blikkfang oppimot sorte vegger , det er så mye kule stuer og hjem på Instagram og Pinterest -stuer i alle varianter, ta gjerne en titt ! En av mine favoritter på Instagram er Maren Baxter , hun utrolig flink på det å blande inn farger i kombinasjon med mørke vegger, hun er meget inspirerende. Jeg har fulgt henne i flere år og har blitt litt kjent med henne siden vi bor i samme by. Jeg synes hun er så FLINK 👏🏻👏🏻👏🏻 Navnet hennes er linket så ta en titt på det flotte hjemmet hennes.


Her kommer noen bilder i fra en Sort stue på IKEA, digger, digger, digger den 👌🏼Helt nydelig utførelse av ovnen, grønn planter oppimot det sorte og mørke 😍Bokhyllen med alle fargene på bøkene kommer så godt frem i det mørke miljøet. Det bare er så kult !

Følg siden min på Facebook for oppdateringer på bloggen : Facebook 🙂


Ha en fin helg 🌻Vi skal på hytta, igjen....

Klem, Mona ❤︎

monaersdal©️
monaersdal©️

monaersdal©️
monaersdal©️
monaersdal©️
monaersdal©️

#ikeanorge IKEA #minstue_ikea


0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle