• Mona Ersdal

Nytt Bad !

Det er en god måned siden det siste rommet i huset vårt var ferdig oppusset, et bad til. Da har alle rom vært igjennom oppussing unntatt "nærings delen" ! Vi tok fatt på det siste badet på høsten 2017. Badet er i 1 etg. Det et "grov bad" som jeg velger å kalle det. Badet inneholder varmtvanns tank, utslags vask, opplegg for vaskemaskin/tørketrommel og vannrør skap på veggen i tillegg til do,vask og dusj !


Det er første gang vi har bygget et mer standard bad. Tenk å skrive "første gang" men vi har jo pusset opp noen bad sammen. Det er faktisk det fjerde bade rommet og det er heller ikke det siste ? Vi leter jo fortsatt etter et landlig sted.

Jeg er glad Jostein og meg fortalte mamma om flytte planene flere ganger. Hun visste hva vi hadde i tankene.

Hun støttet oss alltid 100 % uansett, hun synes det var helt topp at vi har felles interesser og i tillegg er bestevenner.


Jeg må innrømme at det er rart å skrive blogg innlegg som mamma ikke får lese, hun var min trofaste leser ❤︎


På badet valgte vi å bruke Fibo plater. Her valgte jeg ut hvitt flise mønster med litt sorte kontraster bak vask og i dusj. Vi bestilte disse på XL bygg Flekkefjord.

Fliser på gulv ( Birka Svart ) og dusj ( heter Fuse ) er i fra Golvabia. Baderoms møbeler er handlet hos Megaflis og Comfort Halvorsen Rør AS ( Flekkefjord) !

Taket er Panel i fra Bergene Holm, som det vi brukte i stuen. Det kan du lese mer på bloggen til Bergene Holm ( link ) hvor vi fikk andre plass i konkurransen "Inspirasjonsprisen 2016/ Interiør ". Vi var stolte over å være publikums favoritten ❤︎ Har du bygget noe med tre så kan du også søke, det gjør du her ☞ Bergene Holm Inspirasjonsprisen !


Her kommer noen bilder i fra badet vårt :Vil du bli tipset om nytt innlegg ? Legg igjen mail adressen på " Subscribe" i bunnen av siden !

Gjør dagen din GOD, ta vare på hverandre ♥︎

Klem, Mona

—————————✯——————————✯——————————✯———————

#interior#bathroom#bad#behindabluedoor#pusseopp#Fibo#baderomsplater#golvabia#fliser#bergeneholm#megaflis#comfort


0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle