• Mona Ersdal

Planer for høsten...

#sponset #samarbeid


I skrivende stund er det øs pøs regnvær ute og det og er bare få dager igjen av sommeren. For en sommer vi har hatt. I år har sommeren vært skikkelig sommer så lenge at iallfall jeg er veldig klar for høsten. Mørke kvelder, stearinlys, en god bok under teppe og selvfølgelig en kopp varm te ! Å jeg gleder meg.... !


Det skal sies at ting kan jo snu seg for oss og høst kosen bli erstattet med oppussing. Vi er jo på hus jakt. Drømmehuset/plassen vår ligger ute for salg på Finn, huset vi har ventet på så lenge. Men det blir nok bare en drøm....men en ting skal sies og det er at drømmehuset trenger virkelig snekker kyndig hjelp så de som skal overta bør absolutt vite hva de begi seg ut på ...! Nok om det, kan skrive mer om det i eget innlegg !


Høsten er for mange tid for oppussing og kansje litt nytt til hjemmet. Dersom vi skal flytte i løpet av høsten så står nytt sofabord på ønskelisten. Jeg har begynt å titte litt rundt etter inspirasjon og det er mange fine sofabord på denne nettsiden ! Trademax har sofabord til både hjem og hytte og det er masse inspirasjon. Jeg er svak for ting i tremateriale, det har jeg liksom alltid vært. Finner jeg noe drivved så tar jeg det med hjem. Et salongbord med tre "finish" kunne jeg absolutt tenkt meg.

Deler noen inspirasjons bilder med dere, et utvalg av mine favoritter. Vil du se mer om sofabordet så trykker du bare på linken ved bildet.


Se på dette runde bordet i Mango tre med den røffe stål looken rundt hele, prikken over "i" en er hjulene , så stilig !


Eller dette Vintage brune med oppbevaring , skikkelig tøft !


Andre materialer og utførelser som jeg synes er fine. Hvit marmor med kobber look på bein. Det kule med dette bordet er at det finnes mange forskjellige utførelser på beina så det passer inn i forskjellige stiler.


Liker du hvitt og det enkle ? Halifax har oppbevaring under og et tidløst og elegant. Hvitt er alltid et safe valg for de som skal ha bordet leeenge.


Liten plass og mindre bord ? Boxy er bord og puff i ett, smart løsning for små rom !


Små bord for den som liker det minimalistisk, Stannis er en 3 pack med små bord som kan kombineres sammen eller vær for seg.

Til slutt vil jeg vise dere nok et praktisk sofabord med to oppbevarings skuffer. En på vær side, god plass til blader, lesestoff osv.

Så mye fint og velge blant ! Jeg plukket bare ut noen favoritter og vil du se hele utvalget så følger du bare denne linken !


Takk for at du besøkte bloggen.

Jeg ønsker deg en fin dag 🙂


Klem, Mona

@behindabluedoor


0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle