• Mona Ersdal

Planer for nytt kjøkken !

Nå har vi nedtelling til overtakelse av huset på Sira ! Vi gleder oss masse og gruer oss litt 😊Vi gleder oss til å låse oss inn, rusle rundt, ta endelige mål og få i gang planleggingen på "real" ! Kjøkkenet er mer eller mindre ferdig tegnet men det må kontroll måles osv.

Når det gjelder det å grue seg så går det mer på litt sånn uforutsette ting som kan oppstå med gamle hus og ikke minst det å forsikre huset. Dette viser seg å ikke være helt enkelt ettersom det er Fredet. At den kostnaden blir høy er det absolutt ikke tvil om, håper bare den ikke gjør oss til "raka fant "" ! Men vi får ta en ting av gangen. Så til alle dere som vurderte å kjøpe huset men ikke gjorde det...dere sparer mye penger 🤣Planen for kjøkkenet er Landlig. Det blir Ikea kjøkken og muligens SMEG hvitevarer, ang SMEG så er jeg i gang med å finne ut av hvem som skal levere !

Vi skal lage kjøkken i en tidligere stue del. Der er det laminat på gulvet nå og vi er spent på hva som skjuler seg under laminaten, kansje finner vi et tregulv værdt å bevare 😍 Dersom det ikke er noe fint gulv legger vi ny laminat. Det er så mye fine laminat til overkommelig pris i dagens tider.

Vi pusser som sagt opp på lavere budsjett denne gangen og velger flere rimeligere løsninger på enkelte ting men velger god standard på viktige ting.

Viktige ting for oss er feks. elektrisk, vvs, vinduer, hvitevarer, blandebatterier og sanitær utstyr dette må ha god holdbarhet og være kvalitet.


Inspo til kjøkkenet 👇🏻👇🏻👇🏻


Borås tapet til inspirasjon, bilder i fra Google !

Navn: Lilly

Navn : Anno


Den tidligere Prestegården har ikke så mye innvendig som minner om noe ærverdig, det er rensket ut og byttet ut med "kjip" standard. Det er synd for et så flott hus. Hva som var tidligere i huset vites ikke men det hadde vært gøy å sett noen bilder.

Sikkert noen på Sira som sitter på noen eldre bilder. Vi vil gjerne se både gamle fasade bilder og gamle interiør bilder. Ta gjerne kontakt om du leser dette og vet om noen som har bilder !


Planen vår var egentlig å flytte ganske kjapt men det var helt til Jostein sa at vi måtte selge huset før vi kunne flyttet.....dette hadde jeg ikke tenkt på, eller det hadde jeg glemt !!! Jeg er litt distre i hodet innimellom så dette var en ting jeg ikke hadde tenkt på ! Men selvfølgelig så kan vi ikke bytte adresse før vi har solgt huset så vi får se når det blir.

Det er jo godt å bo i et varmt og godt hus nå som det blir kaldere kvelder, huset på Sira er garantert ikke særlig varmt utover vinteren. Det er noe vi skal prioritere. Vi skal fore ut veggene innvendig så vi får bedre varme. Jeg fryser mye og trenger det lunt og godt for at kroppen skal fungere.

Vel...nå pakker vi litt etter litt og flytter alt som kan flyttes ! Håper det kommer en Rogalendig som vil kjøpe huset vårt ferdig møblert så blir det mindre å flytte på 😂😂Kansje en bobil entusiast som stor trives i Flekkefjord og vil bosette seg her, man vet jo aldri !


Tiden vil vise 😄


5 dager igjen til vi får 🗝


Ha en fin Onsdag !


Klem, Mona

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle