• Mona Ersdal

Problemer ???


Oppussing av stue går fremover. Stuen vår er inndelt i en "stue" og en "spisestue" . Vi pusser opp stue delen først for vi må jo ha en plass å oppholde oss så da har vi en sofa stående i den minste delen. Kan ikke si det er koselig men det fungerer 😊


I sist innlegg så skrev jeg at det var klart for grunning av vegger. Det er blitt gjort.

Etter grunningen var det klart for å montere panel i taket. Her har det vært litt problemer. Man skriver alltid det positive med alt man gjør men jeg synes også det er viktig å fortelle vist det er problemer underveis og dersom det er noe man ikke anbefaler.


Vi har kjøpt panel i fra Bergene Holm, nesten den samme som vi brukte i huset i byen. Forskjellen er at vi denne gangen kjøpte en enda bedre utgave....KVISTFRI !!

I byen hadde vi bestilt lange lengder med kvister men ferdig malt i klassisk hvit. Vi var veldig fornøyd med produktet og det var greit å montere.

Vi kom på andre plass i Bergene Holm sin " Inspirasjonspris" med dette taket, vil du lese om det ??

👉🏻" Interiør med hotellfølelse og takhøyde "

Anbefaler absolutt taket vi brukte i forrige hus !


Når man er fornøyd med et produkt bestiller man det gjerne igjen spesielt vist det passer inn i stilen man bruker i interiøret.

Vi valgte å bestille "mercen" denne gangen og kjøpte kvistfritt panel i lange lengder for å unngå skjøter, jeg liker IKKE skjøter. Vi bestilte de i standard fargen ( eggehvit) for det ble så dyrt å bestille de i klassisk hvit. Vi tenkte vi kunne spare en del på og male selv.

Planen var at jeg sko stå på låven og male de så de var klare til montering når stuen var klar. Slik ble det ikke....


Vi har brukt denne panelen i kjøkken taket også, men fikk problemer med monteringen.

Når leveranse nr 2 av denne panelen kom i hus var Jostein spent på om det ville bli enklere å montere og om bordene var rette. Vi trodde det kanske var en feil på den første ordren vi fikk !!!

Men pakkene var like som første gang. Vi ble betenkt, dette skulle vi bruke i to stuer og et bad.Så hva er problemet ???

Jo problemet er at bordene er bøyd samtidig som at nota var trang slik at den måtte høvles på bakside. Der panelet skulle festes var det ikke full tykkelse slik at panelet måtte skrues og senkes et par mm ned i fra lekt. Mye ekstra arbeid med bord som bare skulle glidd inn i pennen.


Vi diskuterte litt frem og tilbake og ble enige om å få butikken til å kontakte Bergene Holm for å høre om det kunne blitt en produksjons feil på produktet, da ville vi i så fall returnere og bestille nytt.

Jostein tok med seg kapp fra kjøkkenet for å vise hvordan det var.

På butikken ble vi møtt med god service og enighet om at det måtte nok være en produkt feil for når man bestiller topp kvalitet skal det ikke være slik......! Dette er absolutt ikke en feil i fra butikk men i fra Leverandør.


Så ventet vi en liten uke.....


Svaret som kom tilbake var skuffene:

" Bergene Holm svarte bare.....< det er slik dette produktet er > ...." ! Ingen ting mer....ingen forklaring eller tips til løsning.

Da ble vi skuffet.... Mye mer arbeid på Jostein jeg som synes det er gøy å være med på konkurranser hadde vurdert å melde oss på Bergene Holm sin konkurranse igjen i vinter men nå kan jeg jo ikke det.....vi kan jo ikke gå god for produktet og ikke kunne vi returnere det heller !!!!!

Jeg vil ikke anbefale dere noe som gir dere problemer med monteringen. Men det skal sies at det blir fint om man bare løser det !


Jostein er en flink snekker og løser det meste og her er hans svar på dette produktet:


" Dette produktet ville aldri en hobby snekker klart å fått på plass og montert, en er avhengig av en er erfaren snekker for å montere det...og for å finne en løsning på hvordan gjøre det. Da blir det fort dyrt for en kunde å kjøpe ..."


Det er nå en liten måned siden vi fikk den siste bestillingen i hus og etter at svaret i fra Bergene Holm kom måtte vi bare bite i det sure eplet om Jostein måtte til å høvle bordene.

Malingen som sko skje på låven ble endret, og taket ble malt på plass etter monteringen !

Vi er nå heldigvis så langt at taket er på plass i stue 1 og er blitt malt. På badet er det plass og ferdig malt. Vi har en stue igjen så det er fortsatt litt igjen å gjøre med de siste bordene.


Så kort oppsummert, anbefaler vi panel bordene som er kvistfrie i fra Bergene Holm ?


Som produkt er de meget flotte men om du ikke vil bruke penger på snekker til å montere så : NEI !


Her kommer litt bilder 😊


Jeg grunnet vegger med Baronesse Basic i fra Fargerike Kvinesdal


Så var det klart for tak. Bordene er blitt høvlet på låven.

Jostein laget seg en "hjelper" som holder bordet i den ene enden mens han fester bordet i den andre 😁Taket males med Lady Supreme Finish i Glans 15 , farge Klassisk hvit. Vi handler maling hos Fargerike Kvinesdal som er en samarbeidspartner.

Takker Evy og Zoran ( "Zorro" ) for god service hos Fargerike Kvinesdal. Jeg bestiller og Zoran bringer til byen 😁Evy stiller alltid opp og undersøker når jeg lurer på noe ang farger og valg. Følg gjerne Fargerike Kvinesdal på Facebook 👉🏻HER !

PÅ bildet under ser du forskjellen på Eggehvit og klassisk hvit. Det er jo bare SÅ mye lysere med klassisk hvit.

Taket er ferdig malt 2 strøk oppå den opprinnelige malingen 😊

Da er vi klare for tapetsering 😊Nok en gang blir det tapet i fra Borås 😉


Lag deg en god dag 🤩Og du....TAKK for at du følger, lik gjerne siden min på Facebook 👉🏻

Behindabluedoor da får du alltid oppdateringer .


Klem fra Mona ❤︎


0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kaos !