• Mona Ersdal

Rare følelser....

I dag er det 18 dager siden mamma døde ! Påsken står for tur og det er mye rare følelser i sving. På Mandag dro Jostein og meg opp på hytta for å være hele påsken. Det er godt å være her men samtidig veldig rart.

Her på hytta er det nesten som jeg glemmer at mamma er død....! Det er lenge siden mamma har vært her oppe for hun var for dårlig til å være med. Mamma var en av de kjæreste personene jeg hadde i livet mitt og når en av de kjæreste går bort så blir det tomt.

Ingen vet hvordan det er og hvordan man reagerer før man opplever det å miste en av de nærmeste i familien, mange er gode og påpeke at når man er syk så bla...bla...bla....og de som snakker har kansje alle rundt seg fortsatt. Vel, det spiller ingen rolle. Det var smertefullt og se at mamma led seg igjennom en tøff sykdom og jeg er selvfølgelig glad for at hun ikke lenger lider men uansett så sitter man igjen med "den følelsen" når man vet man aldri mer ser den personen....! Og nettopp "den følelsen....det er den som er vond.." ..SAVNET !


Dagene de går og som jeg skrev i stad så er det som at jeg glemmer at mamma er død her på hytta.

Det er veldig rart...å glemme det liksom, hvordan kan man glemme det ????

Jo men glemmer fordi man sysselsetter seg med ting som gjør at ikke man tenker på det, ting som gjør at man kommer igjennom dagene. Ting som gjør at man går videre, ting som gjør at man smiler eller ler...

Når man virkelig kjenner etter og begynner å tenke, da kommer følelsene og da kommer tårene og savnet. Da savner man de små tingene, en ting som det å sende mamma et bilde.....et eller to bilder som viste hva vi hadde gjort i løpet av dagen. Man savner en så dum ting som et "likes" på et bilde på Facebook når man visste at hun hadde sett et bilde man hadde delt, de små tingene og selvfølgelig de store tingene som nærværet av personen.


Nå er det Påske og vi skal selvfølgelig kose oss innimellom noen tårer som bare plutselig kommer. Er det noe vi vet så er det at mamma ville at vi sko fortsette fremover og at vi sko ha et bra.

Nå skal vi gjøre det som påsken innebærer og vi har allerede startet. Vi har hatt en liten mini skitur, vi har grillet pølser, vi spiser kvikklunsj og ja "you name it " !

Vi har ingen barn med oss her, det ene skal til Danmark på heisatur og den andre skal til Sverige på heisatur med vennegjengene. De lever livet og de er unge, akkurat slik ungdom skal. Vi voksne sitter hjemme og "engster" oss litt for de som skal på tur, helt normalt må man vel si !


I morgen kommer kjære Pappa opp til oss på dagstur. Det blir kjekt, da håper vi på sol og kos ute i solen.

Jeg håper at akkurat du som leser dette nå får en kjempe fin påske ferie, husk og ta vare på deg selv og de rundt deg.


Jeg deler noen bilder i fra våre første påske dager her oppe på Risnes/Knaben !


GOD PÅSKE 🐣 TAKK FOR AT DU LESER BLOGGEN.

Du kan få tips på mailen når det er nytt innlegg, bare legg igjen mail adresse på "subscribe now" i bunnen av bloggen 🙂


Klem, Mona ❤︎


#Salmeli#kvinesdal#vestagder
#hytta#på#risnes


#knaben#kvinesdal#vestagder#norway

#ved#hyttapårisnes


#hytteliv#påsken2018#risnes#godpåske#vestagder#norway#tavarepåhverandre

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
F04A296A-DF10-4B35-9F19-399158CD1BD1_1_105_c.jpg