• Mona Ersdal

Skal vi flytte ??

Oppdatert: 6. mars 2018

Velkommen til min nye blogg og hjemmeside ! Jeg har jobbet en stund med å sette opp en ny blogg. En hjemmeside/blogg som jeg selv har formet som jeg ønsker å ha den. Mange blogg plattformer har begrenset med muligheter og man er låst til visse "maler" ! Jeg har valgt wix blogg som har et hav av muligheter og middels vanskelighets grad.

Nok om det....jeg er i gang igjen. Innleggene kommer til å variere i mellom Interiør og Livsstil, med livsstil så tenker jeg det innebærer alt mulig ! Bloggen skal gjenspeile meg og min personlighet og det jeg har på hjertet ♥︎

Behindabluedoor vil bli erstattet med www.monaersdal.com ! Den gamle bloggen blir værende på den gamle plattformen, www.behindabluedoor.com !

Det har vært stille lenge på blogg fronten hos meg, det har vært mye å "stå i..." og en tøff tid, det ble for lite overskudd enkelt og greit !

Nå ser vi fremover lysere tider og vår og ikke minst nye planer 👍🏻😁

Skal vi flytte ???

Ja vi tenker på det ! Vi ser oss om etter et småbruk / landlig sted som passer oss bedre enn å bo midt i sentrum.

Mer om det kommer i neste innlegg.

Stay tuned ! Du kan abonnere på innlegg om du vil, scroll ned til bunnen av siden og " subscribe now " , da kommer nye innlegg i mail boxen din 📧


Gleder meg til å skrive igjen !

Klem, Mona ♥︎

Bilde under er tatt i fra Osen broen og mot Sirdals vannet , magisk lys !

#nyblogg #behindabluedoor

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle