• Mona Ersdal

Snart flytter vi inn 🥰

Fy søren så deilig det er at vi snart flytter inn i et nyoppusset soverom !

Gammelt er i ferd med å bli "nytt".

Mens Jostein har holdt på med diverse putl på kjøkkenet så har jeg pusset opp soverommet.

Det siste som gjenstår nå er Jostein med på og fullføre. Vi tapetserte i går og skal legge på gulv i morgen !

Tapeten jeg valgte er ikke for hvem som helst vil jeg tro men sånn er det med meg jeg velger ut i fra det som tiltaler meg og ja du leser riktig ....Jostein har ikke så mye med valgene å gjøre for han er av den typen at han blir fornøyd stort sett uansett. Det skal sies at jeg alltid viser hva jeg tenker og dersom han absolutt ikke liker det så finner jeg alternativer. Tror det er mange mannfolk som kjenner seg igjen her....de blander seg ikke så mye inn i farger og interiøret.


På soverommet er det en landlig stil med duse blå toner i kombinasjon med en blomstret tapet kjøpt hos Fargerike Kvinesdal. Tapeten er i fra Borås.

Tanken med tapeten var og ta naturen inn, inn i rommet hvor vi finner hvile og lader opp.

Vi bor nå "litt på landet" og er omringet av trær, jorder/plen, himmel og vann. Fargene på tapeten går igjen i det vi finner rundt oss ute. Tapeten minner meg om våren og blomster enger, det å kunne plukke ville blomster i naturens egne hage er så fantastisk. Man får de fineste buketter 😍

Vi har en vegg med tapet og resten er gammel panel.Hos Fargerike i Kvinesdal kjøpte vi gulv på tilbud til soverommet. Gulvet heter Livyn silk oak Ligt og det er i klikkvinyl. Kommer til å bli fint til de duse fargene i rommet.

Når gulvet er ferdig gjenstår noe elektrisk så kan vi flytte inn. Har forresten kjøpt en brukt senge ramme som jeg skal male opp, jeg må finne en farge til den 😉


I går kveld under tapetseringen så var det en nydelig himmel ute 😍Slike øyeblikk 🙌🏻

Ha en fantastisk helg dere 😊 Takk for at du titter innom 🌹


Klem fra Mona ♥︎0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle