• Mona Ersdal

Soverom før og etter !

Oppdatert: 13. mars 2019


#samarbeid

Hei og hå...

Så er det VÅR 🌱🌼🌱 Halleluja sier jeg bare. Endelig kan vi forhåpentligvis ha det litt mildere og fryse litt mindre.

Jeg har aldri i mitt liv vært så glad over å gå over i en vår måned som akkurat nå. Nå bor vi på en plass med alle muligheter og det er bare deilig å suge inn vår luften i fra dette stedet. Vi gleder oss til å følge med på hva som "lever" i hagen og hva som det evnt blir noen blomster på.

En annen ting jeg gleder meg til er å bytte ut den gamle lyngen i ute pottene, slike små hverdags gleder.

Jeg prøver å være takknemlig for vær dag jeg kan stå opp og for alt det gode jeg har rundt meg.


Livet er ikke likt for alle og om dagene så tenker jeg mye på en person som kjemper en kamp mot sykdom, det gjør at man setter mer pris på små ting for man vet jo aldri hvordan dagen vår blir i morgen eller i overmorgen ❤️


Jeg har lovet å komme med noen bilder i fra soverommet og det får dere her. Når jeg tok bildene så gjenstod noe elektrisk og et par lister. Etter det har jeg ikke tatt bilder for vi har ikke flyttet inn i det.

Jeg tok i ettermiddag fatt på malingen av en seng og når den er ferdig så flytter vi nok inn i rommet men akkurat nå er rommet fult av papp og senge deler.

Gardiner ja...gardiner mangler vi også. Jeg venter til det kommer noen jeg liker på tilbud. Princess har mange fine lengder men når man skal ha 4 stk så blir det fort dyrt og da kan jeg heller kjøpe når de er på 50 %, for det skjer rett som det er !


Vel da er det Fredag, det er vår og det er herlig !


God helg ❣️ Takk for at du besøker bloggen min. Du kan abonnere på innlegg ved å legge igjen mail adressen under innlegget. da kommer nye innlegg rett i mail boksen 😉


Soverom før :Etter :

Fargevalg kan du lese om i dette innlegget 👍🏻

Gulvet kan du lese om her !

Produkter er i fra Fargerike Kvinesdal.


Mer bilder i fra soverommet kommer når interiør er på plass !


Klem fra Mona ❤︎

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle