• Mona Ersdal

Soverom ferdig ? 👍🏻

Da er gulvet lagt på soverommet. Det ble veldig bra og vi er veldig fornøyd. Hele rommet endret seg med lysere gulv. Soverommet er så og si ferdig. Det er 4 lister som gjenstår og de holder jeg på og male og i tillegg så må strømmen kobles opp. Vi skal ha noen nye ledninger på soverommet og nye kontakter, det gamle er tatt bort.

Flere bilder i fra soverommet kommer i neste innlegg 😄

Mona Ersdal ©️

Det elektriske blir nok lagt i kveld eller i morgen ettersom BENKEPLATEN som sko komme i dag ikke kommer før Onsdag. De ringte og sa at benkeplaten hadde ikke kommet inn til utkjørings plassen og ble dermed forsinket. Vi har hatt litt uflaks når det gjelder kjøkkenet det må jeg være ærlig å si. Heldigvis så skyldes det hoved kontoret og ikke butikken vi har handlet kjøkkenet i...!

Nå satser vi på at det går vår vei litt fremover og at kjøkkenet kan bli ferdig innen 2-3 uker.

Kjøkkenet står nå klar til benkeplatene. På bildet er skuffene fjernet øverst i skrogene for at de ikke skal få skader når benkeplate skal monteres. De er etter bildet også fjernet øverst på alle andre skrog i tillegg ! Pusen vår "Pusur" nyter solstrålene som kommer inn.

Mona Ersdal ©️

Lister er på på plass på gulvet. Vi har laget en noenlunde lik "modell" som det var i dette rommet i fra før. Glattkant bord nederst og gulvlisten "idyll" i fra Bergene Holm øverst. Listene er malt i fargen "Hvit Lin " !

Mona Ersdal ©️
Mona Ersdal ©️

Ellers i helgen så tok vi en tur ut i hagen i går ( Søndag ) ! Det var nydelig vær ute og vi fjernet litt blader. Vi hadde en kaffe kopp i solen med pappa + at vi grillet pølser på bål pannen. Rene påske/vår stemningen.

Mona Ersdal ©️


Mona Ersdal ©️

Vi gleder oss til fine vår dager på denne flotte eiendommen som vi er så heldige å få ha fått inn i vårt liv ❤️


Ha en fin Mandag !


Klem fra Mona ❤︎


Abboner på innlegg ?

Legg igjen mailadressen under innlegget 😃

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle