• Mona Ersdal

Soverom`s interiør...

#samarbeid

Endelig har jeg fått tatt noen bilder i fra soverommet. Jeg vet at en del har ventet på og se hvordan det ble. Vi tok det i bruk for en god uke siden men jeg må ærlig innrømme at jeg enda ikke har sovet en hel natt igjennom i det.

Ingen fin klisjè setning med " Jeg sov som en prinsesse natten igjennom " .....nei du ! Det har vært litt mye i det siste og da får kroppen det deretter og søvnen blir deretter.

Satser på det kommer seg 😁


Når det gjelder soverommet så er det farger som gjelder for å si det slik. Her i hus følges ikke moter eller trender, her er det kun hodet som bestemmer. Jeg bryr meg ingenting om dersom folk ikke liker sammensettingen for jeg mener at et godt hjem skapes av de som bor der. Man skal følge sine egne ideèr og ikke være redd for å prøve ut noe nytt. Henger man seg for mye opp i noe man har sett feks. på et bilde så blir det ikke like personlig.

Mitt tips til innredningen av rom er å følge sine egne tanker og ideèr. Noen synes det er helt "pyton" å tenke ut hvordan et rom skal være, da er det lurt å bruke en veileder om man har råd til det. En interiørdesigner/konsulent kan hjelpe deg godt i gang.


Tanken med vårt soverom var å bruke duse farge toner. Gamle hus før i tiden brukte ofte spreke farger og malte med Linoljemaling. Linoljemaling krever en viss male teknikk og lang tørketid så her har vi ikke prioritert det men duse farger i silke matt maling i fra Jotun som gir en fin finish.

På soverommet er både maling, tapet og gulv kjøpt hos Fargerike i Kvinesdal !

Produkter som er brukt:


* Gulvet heter Livyn silk oak Ligt og det er i klikkvinyl i fra Quick step.

* Tapeten heter Foxglove - In bloom ( Borås )

* Panel er malt med Lady Supreme Finish silkematt : NCS S2005-B20G og på Listverk bruker jeg : NCS S 2010-B Fargene har jeg valgt ut i fra NCS viften så de har ikke navn.

* Sengen er malt med Baronesse Flyt glans 18. Fargekoden er : NCS S 2005-G20Y


Sengen er kjøpt brukt i Flekkefjord. Den har jeg pusset (mattet) , vasket og malt opp.

Seng Før og etter :


Soverom Før:

Løsningen med veggen hvor det har vært en dør ble å ta på gips og tapetsere det og ramme inne med lister så det ble et eget felt. Har hengt opp et gammelt speil og hylle som jeg har kjøpt på brukt butikk i Sverige. Under speilet og hyllen skal jeg ha et gammelt bord men jeg har ikke kommet lengre. Har også igjen å male nattbord i samme farge som sengen. Dette må vente litt ettersom det er fokus på kjøkkenet om dagen !Under speil og hylle skal et gammelt bord stå.

Nattbord skal males samme farge som sengen. Lampene er gjenbruk og kjøpt i Sverige. Lampeskjermer er kjøpt til 50 % på en lokal butikk som heter Flekkefjord Glassmagasin. Når nattbordene får samme farge som sengen så vil de bare "gli" inn i rommet.

Gardiner er kjøpt lokalt hos Princess interiør.

( Nattbordene er kjøpt rimelig på Europris i Flekkefjord. )


Alt i alt så er vi veldig fornøyd, til og med mannen er fornøyd. Det fikk et landlig preg som tenkt.


Nå om dagen er det fult fokus på kjøkkenet. Det er så og si ferdig og bare småting som gjenstår,

vinduer og listverk rundt vinduer er på "vent" som nevnt tidligere. Vi får svar i løpet av April om hvordan det blir og om vi kan bytte vinduer og tilbakeføre til hvordan de så ut på ca1800 tallet.


Ha en fin dag og att for at du tittet innom 🙂


Klem fra Mona ❤︎

Behindabluedoor på Facebook 👉🏻👉🏻 Behindabluedoor

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle