• Mona Ersdal

Stue før og etter !

Hei !

Følger du meg på Instagram ? Dersom du ikke gjør det så er det koselig om du vil følge. Kontoen er @behindabluedoor ( linket ) ! Her deler jeg i fra Prestegården, både hverdags glimt og oppussing.


Vi er endelig ferdig med å pusse opp stue og spisestue. Vi startet 25 Mai og innviet vedovnen 9 September. Da var stuen erklært ferdig. Det mangler kun å male en dør karm i mellom stue og kjøkken. Det tok drøye 3 1/2 måned å pusse opp stuene.

Oppi alt dette ble det gjort litt andre ting også bla. å skifte 11 vinduer !


Det er så deilig å ha kommet så langt. Det var ganske stressende men det var viktig å komme i orden før kulden satte inn. Nå har vi både varme pumpe og ved ovn og det er godt og lunt i huset.

Jeg har merket at det har vært litt annerledes å pusse opp dette huset. Jeg har fått en helt annen ro i kroppen og det eneste som har vært fokus når det gjaldt interiøret her er "god atmosfære ".

I de andre hjemmene så ha det vært morro å skape noe nytt og tenke annerledes og ikke minst litt utenfor "boksen". Her på Prestegården er det kun gode "landlige" sammensetninger og trivsel som har vært tema. Mitt hjerte nærmeste er "landlig" stil. Jeg digger mye forskjellig interiør og jeg kunne holdt det gående å tenke ut nye sammensetninger og "rom" i det uendelige .....! Jeg digger rustikke sammensetninger med mur, stål og sort samtidig som jeg digger det lune, duse og harmoniske. Det jeg liker minst er nok det minimalistiske !


Prestegården har tema "Personlig Landlig".

Duse farger og tapet med mønster i kombinasjon med nytt og gammelt. Jeg har blitt mer og mer opptatt av gjenbruk og redesign av møbler. Personlig merker jeg at jo nyere møbler man har jo mer redd for å bruke dem er en eller iallfall jeg. Man er redd for å få flekker i sofa og riper i bord.

Det er mye enklere med bruks møbler som tåler en flekk eller en ripe 😆

JA til gjenbruk 👍🏻En god kombo er helt topp 😍


Så til resultatet av stuen.

Stuen i Prestegården var Aprikos når vi tok over. En kjapp midlertidig løsning med grønn farge på vegger ble gjort når vi flyttet inn. Du kan se den forandringer HER !

Nå er stuen lys, lett , Harmonisk og god og oppholde seg i .. !


Før :

Etter :

Før:


Etter :


Før:

Etter:


Før:


Før:

Etter :

Før:


Etter:Det er alltid noen som lurer på produkter og farger så her kommer info 😊


Tak i stuene er Kvistfritt panel i fra Bergene Holm. Vi kjøpte det med farge men malte det selv i fargen Klassisk hvit ettersom vi ikke vil ha det i fargen Eggehvit som er standard farge.

Vedovnen er i fra Ildstedet i Lyngdal.

Møbler og interiør er blanding, spør meg gjerne om du lurer på noe ang det 🥰


#samarbeid


Fargerike Kvinesdal er de vi handler maling og tapet hos. Listverk rundt vindu og langs gulv er malt med Lady Supreme Finish i glans 15. Farge er " Hvit Lin ". Listverk ved tak og taket er malt med Supreme Finish i fargen Klassisk Hvit.

Tapet er Borås tapet / Fargerike Kvinesdal.

Gulvet er Parkett i fra Tarkett / Heritage Eik Old Grey - 1 stav. - Fargerike Kvinesdal.

Brannvegger er flis med teglflis i fra Norsk Steinmiljø som er kjøpt hos XL bygg i Flekkefjord. De er forhandlere av produkter i fra Norsk Steinmiljø. Stein veggene går igjen i vært rom ( kjøkken og stue ) og vi er veldig fornøyd med valget. Det kan henges opp selv og fuges.


Følger du Behind a blue door på Facebook ? Her er link til siden dersom du vil følge :

Behindabluedoor på Facebook


Takk for besøket her på bloggen.


Håper du får en strålende uke 🍂


Klem fra Mona ♥︎0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kaos !