• Mona Ersdal

Telenor sviktet 😞

Jeg starter dette innlegget med å takke for alle besøk på mitt forrige innlegg og takke for alle tilbake meldinger og respons. Vi er veldig ydmyket over at så mange bryr seg om hva vi holder på med og liker å følge med. Vi er egentlig begge to personer som trives uten for mye oppmerksomhet så dere skal vite at dette gjøres ikke for oppmerksomhet og i det jeg skriver det så vet jeg at mange tenker " så hvorfor skriver du og deler da " ????

Det er TERAPI , rett og slett terapi og jeg liker å skrive.

Interessen for interiør og innredning kom i en meget tøff periode av mitt liv, den ble min redning.

Jeg ønsker ikke å utdype det noe mer bortsett fra at jeg er takknemlig for de som gidder å lese og jeg har enda ikke opplevd å få en "skjev" kommentar så takk til dere som bryr dere ♥︎


Jeg tar opp tråden om det jeg skrev i forrige innlegg. Internettet !!!!

Vi får ikke Fiber...eller vi kan få mot at vi graver en lange strekning og koster alt selv av graving og kabler osv. Med et allerede stramt budsjett ble det ikke så lett for oss.

Alternativ 2 for oss var at vi kostet tele kabelen selv, det fikk vi pris på og bestemte oss for å gjøre....men Telenor støttet oss ikke der for de mente det var noe galt med sentralen i tillegg. De ønsket ikke bruke kostnader på og fikse dette ettersom telelinjenen forsvinner med tiden.

Så selv om vi ville betale for kabelen i en strekning på ca 250 meter og betale montøren så ønsket ikke Telenor å støtte oss den siste "biten" ..for som de sa de lever av å tjene penger og her var det ikke noe å hente. Tusen takk for støtten Telenor !!

Jeg er ikke bitter men bare litt lei meg, vi finner ikke en løsning på dette så da må vi ha mobilt bredbånd inntil videre. Det er liksom ikke helt det samme da men det funker jo på en måte !!!


Dersom noen har noen gode tips til løsninger så send meg gjerne en mail : foreverbluedoor@gmail.com


Ellers her i hus så har vi startet på det som skal bli kjøkken. Jostein har revet taket og bjelkene er kommet frem. Vi har ryddet bort avfallet og brent bål. Det er fantastisk å kunne ha bål på egen tomt, få vekk brennbart materiale med en gang. Det liker vi ! Må ha litt orden i kaoset 😂


Planen for kjøkkenet er synlige bjelker. Vi skal isolere litt i taket og bevare deler av bjelkene. Vi må ha inn litt glava her og der som det lar seg gjøre for jeg fryser alltid på vinteren og det kan jeg love deg at jeg kjenner i dette gamle huset allerede.

I natt blåste det så at jeg trodde taket sko lette. Ny plass og nytt hus, det ble lite søvn for å si det sånn. Jeg var nesten redd et av de store trærne sko komme seilende mot huset 😮


Ellers på kjøkkenet så skal vi fore ut veggene litt og etter isolere. Vi har søkt om å bytte vinduer og tilbake føre de til kobla vinduer , 2 rams sidehengslet som det stod i på 1900 tallet men med isolerglass så de holder litt bedre på varmen.

Vi får svar på dette i løpet av Mars !

Huset har fredet EKSTERIØR men ikke INTERIØR så innen har vi frie tøyler så lenge det ikke går utover konstruksjonen. Bare til orientering.
Leo er med, legger seg rett på siste rest av søppel. Kansje er det noe spiselig igjen 😂Ytterveggen er revet inn til panelet pga kjøkken innredningen. Vi trenger envær centimeter 😮


Jepp, sånn går no dagan ! Fortsettelse følger 😉


Ha en fin kveld !

Klem, Mona

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle