• Mona Ersdal

Trives vi ????

Hei !

Lenge siden sist, hele 2 måneder. Uffda....det ble en litt lengre pause enn jeg hadde tenkt. Det var ikke overskudd igjen til å tenke ut linjer til bloggen, det høres kansje rart ut men kroppen min kommer til et punkt hvor det sier stopp og batteriet blir helt flatt....klarer ikke konsentrere meg lengre og finner ikke ordene. På det verste har jeg problemer med å snakke riktig...ordene kommer ikke ut i riktig rekkefølge og det høres skikkelig "kleint ut" ! Jeg vet årsakene til at det har bitt slik så jeg må bare leve med det... ! Nok om det 😃

Takk for alle hilsener og tilbake meldinger, dere er så rause og gode med gode ord og meninger. Vi setter stor pris på all støtte etter at vi kjøpte Prestegården. Det er veldig hyggelig at så mange mener vi var rette eiere for eiendommen.

Vi gjør vårt beste for å ivareta og "shine" både bolig og eiendom. For oss er det viktig at huset igjen får skinne slik det fortjener. Vi eier jo nå eiendommen men samtidig så er det er sted som har hatt en betydning for Sira i alle år og det respekterer vi....!

Mye har skjedd siden kjøkkenet ble ferdig, både inne og ute.

Ute har vi bygget en terasse foran låven. Vi fant den plassen på tomten som var mest skjermet for vind og som hadde mest sol. Vi prioriterte å bygge en terasse for da har vi den å lade på igjennom sommeren. Nye hagemøbler ble også innkjøpt hos Trademax.no / samme møbler selges også hos Chili.no ! Gode hagemøbler for en grei pris, anbefales.

Det blir ikke noe reise på oss i år av betydning så ferie penger brukes litt annerledes i år.
Hagen har også blitt ryddet og shinet. Gresset er klippet flere ganger og busker spirer og gror. Det har vært en glede bare å se hva som er i live av busker og grønt. Det er mye å følge med på på en så stor tomt. Både av planter og grønt samt fugle liv. Ingen dager er like her og vi ser alltid noe nytt.På Rusta i Lyngdal kjøpte jeg to pallekarmer som jeg beiset. Jostein laget en ramme i impregnert treverk til å ha i bunnen, den beiset jeg også. Dermed fikk jeg meg min egen lille urtehage. Urtene hadde jeg sådd inne og hatt på kjøkkenet før utplanting.

Det var litt kaldt et par natter etter at jeg hadde plantet ut urtene så Basilikummen ble litt vesen men jeg håper den kommer seg. Jeg har ikke prøvd dette før så det gjenstår og se hvordan det blir. Planen er å lage urtesalt når det blir nok vekst. Da har jeg urtesalt til vinteren 😄😄😄


Mange lurer på om vi trives.....JA så absolutt. Jeg telte månedene i går siden vi flyttet inn og det har alt gått 7 måneder . Tiden har bare fløyet avsted og det har vært en bedre tid enn på lenge, beslutningen om å flytte mer landlig var uten tvil riktig.

Det anbefales til alle som har det litt i tankene. Roen man finner med trær/skog, vann og fugler rundt seg...kan ikke beskrives med ord. Det er jo slik at alt annet sosialt kan oppsøkes ved behov.


Inne i huset har det gamle kjøkkenet blitt revet og er kommet godt i gang til å bli et nytt bad.

Men det stopper litt nå og blir tatt fatt på etter sommeren for nå er det stuene som står for tur. Vi må prioritere dette nå som sommeren er i vente og godt vær. Jostein har gjort en formidabel jobb allerede i den ene delen. Han har revet, foret ut vegger, etterisolert, trukket elektriske ledninger og gipset så nå er det klart for sparkel. Nytt tak skal også opp. Det er i fra Bergene Holm. Vi skal ha kvistfri panel. Gulvet i stua skal være likt som på kjøkkenet, vi kjøpte det hos Fargerike i Kvinesdal og har det liggende. Belistning i stuen blir lik som på kjøkkenet. Vi bygger det opp i fra gulvet med glattkant bord og så en list på toppen. Mer om det kommer i eget innlegg om stuen.

Selv gråværs dager er fine her på Sira.

Ingenting er vel vakrere enn naturens egne farger og forandringer 🌿


Takk for at du tittet innom siden min. Nå ble det en status rapport herfra etter en litt lang pause.

Nå er det sommer...i følge kalenderen. Hva den bringer gjenstår og se 😎

Nå er solkremen i fra Forever tilbake i butikken min, bare til oppdatering.

Du kan lese mer og se tilbudet på den her !

Da krysser vi fingrene for at solen snart kommer og blir en stund ☀️

Tusen takk til alle som handler og støtter min lille butikk, jeg setter stor pris på vær og en av dere og ikke minst så vet jeg at dere får kvalitet for pengene. Det er noe som betyr mye for meg 💚

Lag deg en god dag

Klem fra Mona ♥︎

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle