• Mona Ersdal

Ute bilder i fra huset vårt !


Hei !

Morro og se at så mange var inne og så mitt blogg innlegg i fra huset vårt. Takk for alle hilsener og lykke ønskninger med tanke på salget. VI er spente rundt det med salget men vi forholder oss ganske så rolig til det, det viktigste for oss er ikke om det blir fort solgt men heller at det blir rette personer som ser det litt "særegne" i huset og sjelen vi har lagt i det.


Når fotografen var her så var været veldig skiftende. Det var vanskelig å få gode ute bilder. Han tok et Mastefoto som en ser i prospektet på Finn . Vi ble enige om at han sko sende opp dronen og for å få et bedre bilde ovenifra men da kom regnet for fullt og etter å ha ventet en stund på om det sko gi seg så måtte han bare avbryte. Så slik ble det, man kan ikke alltid ha været på sin side !


Jeg har tatt et par bilder selv av veranda og bak huset så man får danne seg et bilde av hvordan det er. Det anbefales selvfølgelig å komme på visningen så man får sett alt i helhet.


Bakgården har ikke vi gjort noe særlig ut av enda, vi har bare ryddet og shinet litt så det ble bedre enn det var.

Her må man sette sitt eget preg på det og lage det slik man vil ha det. Tanken vår var og sette opp et "skille gjerde" mot nabo på høyre side ( ferie bolig) og deretter lage en platting hvor man kunne ha en sofa gruppe og nyte ettermiddag sol men det skal sies at verandaen har mer enn nok sol og vi har hatt noen timer der i sommer 😊


Bua i bak gården har bare vært en "bod" for oss til alle ute ting, ved og andre ting. Den er veldig gammel, burde nok vært byttet ut.

Et tips i fra meg er at den ikke rives før søknad om ny en sendt inn og evnt blitt godkjent. Vi bor tross alt i en vernet sone !


Nå gleder vi oss masse til å få nøkkel til huset på Sira ! Vi klør i fingrene etter å komme i gang og skape noe nytt, få stor hage og stor tumle plass.

Vi har fått oss en ny liten kompis som heter Leo (valp) og den kommer til å stor trives der !

Ikke lenge til nå !

15 Oktober skal vi overta så da starter flyttingen.


Her kommer noen bilder da, håper de er til inspirasjon dersom du er en av de som er innom bloggen og har sett litt på huset ! Bildene er tatt i perioden mellom 12:50 og 13:50 i dag 24 September ( med tanke på solen ) I sommer månedene kommer solen på veranda ca 11:00 og går igjen rundt ca. 20:00 !


Ha en fantastisk dag !

klem, Mona ♥︎Bilde under er tatt kl 13:48 ,

Det står et morell bær tre like verandaen som tar litt sol på formiddagen når solen er såpass lav som i slutten av Oktober. Dette løses ved å klippe toppene på det 👌🏼😉Følg meg gjerne på Instagram : @behindabluedoor

Facebook : Behind a blue door

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle