• Mona Ersdal

Vi har kjøpt HUS 😁😁😁

Eeeendelig kan jeg skrive at vi har kjøpt oss hus. At det sko ta oss så lang tid å komme til rett plass hadde vi ikke kunne forespeile oss.

Det hele startet i 2015....jakten på drømme plassen, et småbruk. Ettersom det viste seg å bli vanskelig og "få tak på " så endte vi med et renoverings prosjekt i Hollenderbyen. Det ble som et slags "rekreasjon" prosjekt om jeg kan si det på den måten. Huset ble så greit at vi valgte å flytte inn i det....huset er TOPP men vi er ikke "by folk" så derfor besluttet vi å jakte videre på drømmen. Dette besluttet vi for 1 år siden !

Vi ville følge drømmen...små bruk drømmen. Drømmen om gode omgivelser som kan gi ro i kroppen og være med på og gi energi i stedet for å "spise den opp" !


Som skrevet i begynnelsen så fant vi drømmeplassen i 2015. Vi ventet en god stund på at den sko komme for slag men dette viste seg at ville komme til å ta lang tid ettersom dette var et offentlig salg. I fjor kom den endelige avgjørelsen utpå høsten at Drømmeboligen ville snart komme for salg. Antagelig før jul i 2017. Men den gang ei..., så ble det over nytt år...., så ble det til før/etter påske, så ble det i Mai, så ble det ble det sommer og det ble utsatt helt til slutten av August.


Gud bedre meg sier jeg bare, det har vært en følsom prosess. Jeg satt i frisør stolen når telefonen i fra Roy/megler kom at nå blir det lagt ut til helgen, helgen den 17 August.

ENDELIG ! Så mye følelser veltet rundt i meg, jeg kunne neste ikke fatte nå var beslutningen satt.

Vi var i ekstase...nå kunne vi endelig få en avslutning på dette og komme oss videre i livet.

Bakke Prestegård på Sira har vært vårt drømmested i over 3 år. Så tenker nok mange...på SIRA !!! Så tenker vi JA, hvorfor kan ikke vi flytte til Sira ?

Det har seg slik at skal man følge en drøm så må man "bevege seg" selv om det er litt utenfor komfort sonen. Vi velger å følge drømmen, det er jo bare en kort kjøretur til Flekkefjord sentrum.

Familien vår har vært orientert om dette i lang tid. t.o.m Mamma viste at vi kom til å satse på dette.

Vi må innrømme at vi i et tidspunkt tenkte at det bare forble en drøm for prisen var høy å betale for noe som krever så mye arbeid. Det er stor mangel på vedlikehold på bolig og uthus men er man gift men en dyktig snekker så går dette bra.

Vi er et ektepar med felles interesser for oppussing/interiør , jeg har litt begrensinger helsemessig men vi kjøper oss en livs stil og vi har god tid !

Huset i vår øyne var priset litt vel høyt i forhold til marked og plass men nå ble det slik og ingenting under pris antydning ble godtatt så da måtte vi trå til med pris antydning.

Fredag var en meget spennende dag når vi ventet på telefonen kl 15:00. Da var det "vinn eller forsvinn", heldigvis ble bud akseptert og vi kunne endelig senke skuldrene og synge jubel sangen.


Nå flyttet vi til Sira om et par måneder. Vi flytter inn slik det er nå i huset og tar ting etterhvert. Vi begynner med og lage nytt kjøkken !

Vi gleder oss masse til en vinter på Prestegården. Vi kan henge ut hjemmelaget meise boller til fuglene og ha hvor mange fugle brett vi vil i den store hagen....! Med tiden kan vi ha høner, plante masse blomster og busker ...og ja drømmene er mange !


Et nytt og bedre Liv, det skal bli bra !


Nå er vi i gang med å rydde i vårt hus i Hollenderbyen. Det skal nå selges. Vi håper å få det ut om 2-3 uker.

Et hus med sjel, et hus veldig annerledes enn mange. Et hus med gode naboer og et hus med god atmosfære !

Vi gleder oss til å se om noen ønsker å ta det over etter oss, man vet jo aldri. Det er jo annerledes !


Bilder i fra huset vårt kommer i eget innlegg etterhvert. Først har vi litt å gjøre 😉


"Bildet under er i fra badet i Fjellgaten 5 "

Drømmehuset vårt som vi har kjøpt kommer her :


Bilder er lånt i fra "Finn annonse"


Nå skal huset "vekkes til live igjen" og vi gleder oss til mange fine stunder der i sammen med familie ❤︎

Bloggen blir nok også oftere oppdatert nå som det blir noe å fylle den med 😁


God kveld !

Klem, Mona

@behindabluedoor

1 kommentar

Siste innlegg

Se alle