• Mona Ersdal

Vi har vært på visning !!!!

Før helgen var vi på visning, privat visning. Det er jo utrolig morro og besøke eierne og kunne få fortalt ting om huset i rolige omgivelser og ingen andre samtidig. Ekstra hyggelig er det å høre deres historie og livsløp i et hus man er intersert i ....! Man får så mye mer verdifull informasjon på privat visning enn med megler.

Jeg hadde sommerfugler i magen på vei til "objektet" , Jostein gledet seg også. Vi var så spent på om dette kunne passe for oss at vi holdt på og dåne 🙂Privat visning er blitt mer og mer inn og det har vi selv tenkt å tilby om noen ønsker det hos oss. Vi har allerede fått forespørseler !


Huset vi så på har grei beliggenhet og fredelige omgivelser, det var tydelig at det også var veldig hyggelige naboer i området i følge eierne 😁

Eierne av huset var utrolige koselige og vi hadde en god prat, de driver med noe spennende i nabo landet og det vil jeg fortelle mer om en annen gang.


Ang huset så tok jeg mye bilder og vi har definitivt mye å diskutere fremover. Huset har stort potensiale men vi ser at det er mye å ta fatt på, man kjøper seg liksom en livsstil. Det vi legger mest vekt på er at vi kan få plass til det som er viktig for oss, det er et romslig kjøkken med god skap plass, kunne samle hele familien til jul og andre høytider rundt spisebordet og kunne ha plass til alle i stuen etterpå. Det er viktig at huset generelt er funksjonelt og greit i det daglige bruk eller ha muligheten til å bli det med litt ombygging.

Ute er det viktig å kunne ha "rom for muligheter" , god parkering ( garage ), lagrings muligheter og at Jostein får en plass til å oppbevare alle sine verktøy +++ 😉


Alt i alt så ser vi potensiale i dette huset men vi må gå noen runder på det for vi er de vi er...vi har bygget litt og vi har våre meninger om hvordan ting skal være men vi er gode å finne løsninger !!!! Huset kommer for salg om ikke så lenge så da går vi på ny visning og ser på det en gang til !


Ellers så vil jeg tro at det nærmer seg salg av en annen bolig vi også er veldig intersert i men der er det spørsmål om vi får råd til det 😜Vi vet ikke prisen !


Tiden går sent om dagen når man har gått så lenge "på vent " men nå har jeg begynt å rydde i huset vårt og vi skal begynne å ta fatt på litt ting som skal gjøres ute.


Takk til Herr og Fru "X" for at vi fikk komme til dere på privat visning. Dere er utrolig hyggelige folk som vi beundrer for alt det dere har gjort sammen ❤︎


I ettermiddag fikk vi vasket deler av huset så nå er det snart klar for noe maling 🙂


Ha en fin kveld alle sammen 🌱🌼🌱


Klem, Mona ♥︎monaersdal.com
monaersdal.com
monaersdal.com


#husvask #nordsjønorge


0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle