• Mona Ersdal

Vi skal flytte !

Oppdatert: 14. april 2018

Bloggen min er såvidt i gang og dette blir mitt første offisielle innlegg ettersom de to første var litt "sånn" innledning. Jeg har ingen planer om å bli noe stor blogger og blogge daglig på akkurat samme tidspunkt for det funker ikke for meg.

Jeg blogger når jeg har noe på hjertet. Du kan abonnere på innlegg om du ønsker det, da kommer de rett i mail boksen antar jeg ihverftall. Blogg plattformen er ny form også så jeg må utforske litt før jeg har kontroll på alt.

Scroll til bunnen av siden og legg igjen mail adressen på Subscribe now så vil jeg tro du får nytt innlegg i mailen.

Du kan også følge bloggen om du ønsker det, trykk liker på Facebook siden og du vil se når innlegg publisere eller du kan lage deg en profil her på siden og bli med i et forum 😊


Så til det det mer alvorlige temaet : Vi skal flytte !

Når vi tok valget å flytte til byen så var det med "åpent sinn" , vi visste ikke om vi kom til å trives.

Vi er så absolutt ikke "by folk" så det var et stort skritt og ta men vi våget å prøve. Nå har vi bodd her i godt over 1 år. Det har vært et fint år med alt lett tilgjengelig og hyggelige naboer men vi har erfart at det er flere ting vi savner. Vi savner ikke huset på Søyland men vi savner det å ha "luft" rundt oss, en hage og litt romsligere plass ute. Vi er veldig glad i å være ute og skape ting i sammen, mer enn vi faktisk var klar over. Jostein sa faktisk at han hadde ikke trodd at han sko savne å klippe plenen men på en måte så gjør han det, rart nok.

Vi kommer ikke til å lage lage til en plen på ny plass for at Jostein skal han noe å klippe det er ikke sånn å forstå, men ja du vet...de små tingene !

På Søyland hadde Jostein et veldig greit verksted og plass til alt verktøy, jeg husker jeg spurte han flere ganger om han var klar til å gi slipp på dette og JA det var han !

Kansje det er slik man lærer og erfarer hva man savner og hva man satte pris på. Han har nå erfart at det ble litt for trangt her i byen og det er tungvindt når man jobber med noe. Alt må rigges inn og ut vær gang.

Selv har jeg behov for et sted hvor jeg kan "puste bedre" og kroppen får bedre hvile. Det siste halvåret i byen har jeg merket at huset og mange ting på det personlige plan suger ut energien min og ettersom energien min er begrenset i fra før så tar vi et skritt videre.


Før vi kjøpte huset i byen så jaktet vi på et småbruk/ et sted litt landlig. Vi lykkes ikke i å finne et slikt sted, eller vi fant det men det var ikke oppnåelig ettersom det ikke var til salgs...den gang !

Vi holdt vel på bortimot et år og til slutt kjøpte vi et prosjekt i byen. Det ble litt mer arbeid enn antatt men det var mange erfaringer rikere.

Som pappa sier : Tenk på alt arbeidet dere har lagt ned i det !!!! Vel...Jostein er snekker av yrke og mestrer det med glans og han trives med å "skape ting ". Jeg derimot lærte vanvittig mye om bygging og renovering og for meg var huset rekreasjon og trening, litt vær dag.

Hva som venter rundt neste sving vet vi enda ikke men vi jobber med saken, vi er på "søken" og vi har noen planer. Det gjenstår og se om vi får de igjennom, det må i tillegg planlegges på en helt annen måte for å kunne gjennomføres både av økonomiske årsaker og helse messige.

Om ca 4 uker vet vi mer...det blir spennende !

Flytte skal vi uansett og selge huset skal vi også, så er DU innteresert i å bo i byen eller kjenner noen som er det så er det bare å ta kontakt. Vi vet ikke helt når vi selger men det blir nok i år !


Ta gjerne kontakt om du vet om noen passende eiendommer som vi kan ta en titt på 👍🏻


Vil du følge oss på ferden så er det bare å følge bloggen 🙂


Her er noen bilder i fra huset vårt ! VI har i tillegg et soverom som ikke er vist noe sted og et nytt ekstra bad som ble ferdig for ca 3 uker siden.

Disse vil det bli innlegg om etterhvert.


Ha en fin dag.

Klem, Mona ♥︎

#behindabluedoor #blogg #interior #kitchen #bathroom #livingroom #bedroom


0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle